Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Τι αποκαλύπτει για τη διεθνώς επιτυχημένη σειρά The Durrells στην οποία παίζει!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου κάνει ήδη δύο εβδοµάδες γυρίσµατα και µπαίνει στην τρίτη για τη διεθνώς επιτυχημένη ξένη σειρά "The Durrells", αλλά δεν γνωρίζουµε τι ρόλο παίζει, αφού τηρείται σιγήν ιχθύος για οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά τη συγκεκριμένη δουλειά.

«∆εν µπορώ να πω το παραµικρό για τον ρόλο που ανέλαβα, γιατί δεσµευόµαστε µε συµβόλαιο να µην προβούµε σε καµία αποκάλυψη. Ούτε καν φωτογραφίες µε τα κινητά µας δεν µπορούµε να βγάλουµε στο γύρισµα. Το µόνο που µπορώ να σου πω είναι πως ο ρόλος µου έχει πολύ µεγάλο ενδιαφέρον και είναι µια µεγάλη πρόκληση για εµένα» λέει η ίδια η ηθοποιός στη Realnews.

Πληροφορίες λένε πως η ηρωίδα που υποδύεται η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει κάποια σχέση µε τον ήρωα που ενσαρκώνει στη σειρά ο -επίσης «δικός µας»- ικανός Αλέξης Γεωργούλης. «∆εν µπορώ να σου αποκαλύψω τι σχέση υπάρχει µεταξύ των δύο ηρώων, θα σου πω όµως ότι έχουν πολλά γυρίσµατα µαζί και σε πολύ ωραίες και δυνατές σκηνές».

Η ίδια τονίζει ότι το κλίµα στα γυρίσµατα είναι υπέροχο. «Υπάρχει απίστευτος επαγγελµατισµός και σεβασµός και περνάµε όµορφα και εκτός γυρισµάτων όταν -σπανίως- έχουµε χρόνο. Ολοι οι συντελεστές και όλοι οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι! Ολα δουλεύουν ρολόι.
Ολα πάνε βάσει προγράµµατος που τηρείται αυστηρά και υπάρχει µεγάλος σεβασµός στον ηθοποιό. Τα γυρίσµατα γίνονται σε εκπληκτικά µέρη και οι συνθήκες εργασίας είναι άψογες! Είναι πραγµατικά µια εµπειρία µοναδική και προσπαθώ να ζω την κάθε ηµέρα και να µαθαίνω καινούργια πράγµατα».

Σύντοµα θα κάνει γυρίσµατα για την εν λόγω σειρά και στο Λονδίνο και -όπως µας λέει- ανυποµονεί γι’ αυτό. «Ανυποµονώ, ναι! Θέλω να δω τα στούντιο εκεί και πώς είναι να δουλεύεις σε µια ξένη χώρα και σε ξένη γλώσσα. Αν κρίνω από το πώς είναι τα πράγµατα εδώ, που ουσιαστικά είναι εκτός έδρας, φαντάζοµαι ότι στο Λονδίνο θα εντυπωσιαστώ ακόµα πιο πολύ».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved