Αντύπας: «Την έλεγαν «κακό σκυλί», την έλεγαν «μέγαιρα», την έλεγαν σκληρή»
Showbiz

Αντύπας: «Την έλεγαν «κακό σκυλί», την έλεγαν «μέγαιρα», την έλεγαν σκληρή»

Σε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του στο κέντρο Βοτανικός, όπου συνεργάζεται με τον Μάκη Δημάκη, τον Βασίλη Δήμα και τη Ραλλία Χρηστίδου, ο Αντύπας μιλάει για όλα τα κεφάλαια της ζωής του, λίγο προτού η σύζυγός του Στέλλα αρχίσει να γράφει την αυτοβιογραφία του.

Ο ίδιος μιλά στην εφημερίδα espresso για ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής του, αυτό της οικογένειας.

Είστε παντρεμένοι σχεδόν 35 χρόνια με τη Στέλλα. Τι ρόλο έπαιξε στη ζωή και στα επαγγελματικά σας;
«Ηταν η ασπίδα μου. Την έλεγαν «κακό σκυλί», την έλεγαν «μέγαιρα», την έλεγαν «σκληρή». Γιατί ήταν μπροστά από μένα. Ομως ήταν πάντα δίκαιη. Για μένα είναι μια ηρωίδα που άντεξε όλα αυτά τα χρόνια δύσκολες καταστάσεις»

Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου σας το έχετε βρει;
«Δεν αφήσαμε να χαθούν η αγάπη και η σπίθα που είχαμε από την αρχή της γνωριμίας μας. Διεκδικούμε καθημερινά ο ένας τον άλλον. Αυτό έσωσε και τη σχέση μας»

Ποια ήταν η μεγαλύτερη περιοδεία που κάνατε;
«Ισως η μεγαλύτερη περιοδεία που έχει κάνει Ελληνας τραγουδιστής ήταν αυτή που έκανα εγώ το 1989 στην Αμερική: εξήντα παραστάσεις σε όλες τις πολιτείες!»

Φαντάζομαι, τα δολάρια έπεφταν... βροχή;
«Δεν φαντάζεστε... Τα χαρίσαμε όλα στην ορχήστρα! Με τον γυρισμό μας στην Ελλάδα τούς είπα: «Οποιος δεν αγοράσει σπίτι με αυτά τα λεφτά τον Σεπτέμβριο δεν θέλω να είναι μαζί μου». Και όλοι σήμερα είναι με το σπίτι τους και με ευγνωμονούν, λόγω αυτής της περιοδείας»

Είχατε ανασφάλειες στην καριέρα σας;
«Συνέχεια. Ο καλλιτέχνης με αυτό ζει, με αυτό τρέφεται. Αν δεν έχεις ανασφάλεια, για μένα δεν είσαι καλλιτέχνης», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved