O Σταμάτης Σπανουδάκης μιλάει για την υγεία του και δηλώνει: «Επίσκεψη Θεού είναι η αρρώστια»
Showbiz

O Σταμάτης Σπανουδάκης μιλάει για την υγεία του και δηλώνει: «Επίσκεψη Θεού είναι η αρρώστια»

Μία περιπέτεια υγείας πέρασε πρόσφατα ο Σταμάτης Σπανουδάκης ο οποίος επιστρέφει καλλιτεχνικά, δίνοντας ραντεβού με το κοινό του στο Παλλάς στις 29 και 30 Οκτωβρίου όπου και θα παρουσιασει τον νέο του δίσκο με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις».

Τι λέει όμως για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε; Διαβάστε τι αποκάλυψε στη συνέντευξή του...

Ποιο μήνυμα περνάτε στους Ελληνες μέσα από το νέο σας έργο;

Να κοιτάνε λίγο πιο ψηλά και να φύγουν λίγο τα μάτια και το μυαλό τους από την καθημερινότητα. Ο καλός λογισμός είναι μεγάλο πράγμα. Να βλέπεις μέσα στο κακό, που σε περιβάλλει και σου επιτίθεται από παντού, την παντοδύναμη και ήρεμη ομορφιά που κρύβεται πίσω του. Να εμπιστεύεσαι και να αγαπάς όσα υπήρξαν, ζώντας, όμως, απόλυτα και φανατικά στο σήμερα, και να ατενίζεις με γλυκιά σιγουριά ένα ολοφώτιστο, ηλιοποτισμένο μέλλον.

Πόσο σημαντικό είναι να μένει η ψυχή αναλλοίωτη στον τυφώνα των προβλημάτων της εποχής;

Οσο και το να αναπνέουμε. Και η ψυχή θέλει αέρα. Και της τον στερούμε όταν γεμίζουμε το μυαλό μας με «πρέπει», με «θα», με φόβο, κακίες και άλλα τέτοια ξένα προς τη φύση της. Η ψυχή έχει και χιούμορ. Πώς αλλιώς θα είχαμε εμείς;

Ποια είναι η σχέση σας με τον Θεό;

Μικρού παιδιού που εμπιστεύεται το χέρι του πατέρα του ή ερωτευμένου που βάζει πάνω από όλα και όλους τον έρωτά του. Είναι και η γλυκιά χαρά τού να είναι εκεί κι όμως να Τον αγγίζω εδώ. Πόσα Του χρωστάω!

Πώς είναι η υγεία σας;

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά. Επίσκεψη Θεού είναι η αρρώστια. Για να σε κάνει καλύτερο. Για να σου δείξει πόσο λίγος είσαι. Για να σε κάνει να ζητήσεις βοήθεια. Για να σου δώσει, τελικά, μια γεύση της θνητότητάς σου, της ματαιότητας των ονείρων σου, των προγραμματισμών, των σχεδίων σου και, τελικά, για να σε φέρει για λίγο «ενώπιο ενωπίω» στον τελικό προορισμό σου, τον θάνατο. Ή την αιώνια ζωή. Διαλέξτε.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved