Μαρία Αντωνά: «Δεν έχω μεγάλη ματαιοδοξία»
Showbiz

Μαρία Αντωνά: «Δεν έχω μεγάλη ματαιοδοξία»

Η Μαρία Αντωνά μπορεί να είναι γνωστή ως ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, αλλά φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day». 

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συζήτησε με κανάλι, αφού και πέρυσι είχε κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Είχαμε κάνει κάποια δοκιμαστικά για την εκπομπή Late night του Γιώργου Λιάγκα, όμως δεν καταλήξαμε σε συνεργασία. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ματαιοδοξία. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αναλάβω το τιμόνι μιας εκπομπής. Δεν έχω ούτε την εμπειρία ούτε τη γνώση. Μου αρέσουν οι ομάδες», εξήγησε στο people και συνέχισε:

«Ραδιόφωνο ξεκίνησε από την πόλη της, τη Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή είχε απήχηση και έτσι την καλούσαν να παίξει σε διάφορα μαγαζιά μουσική. «Δεν ήμουν επαγγελματίας .Έγινα στην πορεία γιατί είδα ότι ήταν ένας εύκολος τρόπος να βγάζω χρήματα. Δυσκολεύτηκα πολύ να με σεβαστούν και να με αντιμετωπίσουν ισότιμα ως Dj. Δέχτηκα μεγάλο πόλεμο από τους άντρες του χώρου. Θεωρώ πως ό,τι μου έχει συμβεί μου αξίζει και πως το έχω δουλέψει. Βέβαια δεν άφησα τα πράγματα στην τύχη τους. Πήγα σε σχολή και έμαθα να παίζω μουσική. Όπως έκανα και με την τηλεόραση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved