Aλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Η ζωή είναι σκληρή, τι να κάνουμε! Θα το αντιμετωπίσω και αυτό»
Showbiz

Aλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Η ζωή είναι σκληρή, τι να κάνουμε! Θα το αντιμετωπίσω και αυτό»

Επέστρεψε στη μικρή οθόνη έπειτα από 5 χρόνια απουσίας.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκαλύπτει γιατί είπε «ναι» στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και τι τον ιντριγκάρει στο ρόλο που υποδύεται…

Έπειτα από πόσα χρόνια επιστρέφετε στη μικρή οθόνη;

«Επιστρέφω στη μικρή οθόνη ύστερα από 5 χρόνια περίπου. Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που είμαι μέρος αυτής της σειράς για την οποία όλοι μας δουλεύουμε σε καθημερινή βάση με μεγάλη χαρά και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

Ποια ήταν αυτά τα στοιχεία της σειράς που σας έκαναν να πείτε το «ναι»;

«Έχω αδυναμία στα αστυνομικά. Πέρσι, έπαιζα στο αστυνομικό θεατρικό έργο «Το παιχνίδι του δολοφόνου» και χαίρομαι πολύ που αυτή τη σεζόν είμαι στπν «Επιστροφή». Το «Παιχνίδι του δολοφόνου» έκανε επιτυχία, οπότε και αυτό λειτούργησε θετικά στο να πω το «ναι» σε μία αστυνομική σειρά. Στην «Επιστροφή», επίσης, υπάρχει μία πολύ δυνατή ομάδα πίσω και μπροστά από τις κάμερες και, όπως καταλαβαίνετε, αυτό και μόνο ήταν πολύ σημαντικό στο να πω το “ναι”».

Tι σας ιντρίγκαρε περισσότερο στο ρόλο που υποδύεστε;

«Μου αρέσει πάρα πολύ το μυστήριο που υπάρχει σε αυτή τη σειρά –και σίγουρα στην πορεία θα έχουμε πολλές αποκαλύψεις. Όσον αφορά στο ρόλο μου, είναι η πρώτη φορά που υποδύομαι τον παππού και δεν σας κρύβω ότι μου ακούγεται και λίγο βαρύ. Ίσως γιατί τον παππού μου και τη γιαγιά μου τους αποκαλούσα με τα επίθετα τους. Η ζωή είναι σκληρή, τι να κάνουμε! Θα το αντιμετωπίσω και αυτό...», λέει στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved