Σάββας Πούμπουρας: «Ήξερα εδώ και καιρό πως η Αρετή είναι η γυναίκα της ζωής μου»
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: «Ήξερα εδώ και καιρό πως η Αρετή είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή γνωρίζονται από το 2003. Στην αρχή ήταν δυο καλοί φίλοι, ενώ τα τελευταία εφτά χρόνια είναι ζευγάρι. 

Η φιλία τους εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και μια μέρα ξαφνικά αποφάσισαν να παντρευτούν χωρίς να το πουν σε κανέναν.

Το περασμένο καλοκαίρι παντρευτήκατε με την Αρετή με πολύ λίγους καλεσμένους. Ήταν κυριολεκτικά γάμος-έκπληξη ακόμα και για πολύ κοντινούς ανθρώπους.

«Μπορώ να σου πω ακριβώς πώς έγινε. Έκανα για δύο χρόνια την εκπομπή «Χωρίς Αποσκευές» σε κανάλι της Κύπρου και γυρνούσα τα χωριά στο νησί. Πηγαίνοντας, λοιπόν, στο χωριό του παππού μου, στην Πέγεια (σ.σ. έχει κυπριακή καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του και κυπριακή υπηκοότητα), είδα ένα μισοναυαγισμένο πλοίο δίπλα σε μια ξέρα και ακριβώς δίπλα στην παραλία υπήρχε ένα κιόσκι πολύ όμορφο. Πάνω στην πλάκα, μου λέει ο δήμαρχος «κάνω γάμους εκεί, εκεί θα σας παντρέψω» .Ήταν Μάιος του 2017. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, όπως έδειχνα φωτογραφίες από το ναυάγιο στην Αρετή, της λέω «έχει κι ένα πολύ όμορφο κιόσκι παραδίπλα, όπου γίνονται γάμοι. Θέλεις να παντρευτούμε εκεί;». Της άρεσε η ιδέα και αφού είδαμε λίγο τα προγράμματα μας, πήρα επιτόπου το δήμαρχο τηλέφωνο και του είπα «έχεις ημερομηνία για Σάββατο 8 Ιουλίου;». Είχε ελεύθερη την ημερομηνία και έτσι πήγαμε και παντρευτήκαμε»

Διακρίνω ένα πικ αυθορμητισμού!

«Κανονικά! Σκέψου φτάσαμε την ίδια μέρα με τους τρεις κουμπάρους μας και την επομένη γυρίσαμε στην Αθήνα. Παντρευτήκαμε χωρίς καλεσμένους, χωρίς καν τους γονείς μας. Όλοι το έμαθαν τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ όμορφα, θέλαμε να το ζήσουμε για εμάς»

Είχατε συζητήσει από πριν να παντρευτείτε ή σας έσκασε ξαφνικά η ιδέα βλέποντας το κιόσκι δίπλα στο ναυάγιο;

«Ήξερα εδώ και καιρό πως η Αρετή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Ήξερα επίσης πως δεν με ενδιαφέρει να κάνω έναν κλασικό γάμο. Εκείνη τη στιγμή που της το πρότεινα, το ένιωθα, το ήθελα πραγματικά. Το ήθελε κι εκείνη, έτσι το κάναμε. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε αυτά. Έγινε έτσι όπως άρεσε σε εμάς, αλλά επειδή έχω την γκρίνια από τις μανούλες μας πως δεν τις σκεφτήκαμε, κάποια στιγμή θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο και στην Ελλάδα, πιο πολύ για τους συγγενείς μας» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved