Μαρία Αντωνά: Τι είπε για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη;
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Τι είπε για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη;

Η σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αλλά εκείνη δεν το επιθυμούσε. 

Θέλει να φαίνεται για την δουλειά της και όχι για την προσωπική της ζωή. Η ραδιοφωνική παραγωγής και dj ονειρεύεται να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

« Θέλω όμως να φανώ μέσα από τη δουλειά μου και όχι από την προσωπική μου ζωή. Ο Άρης είχε μια σχέση που είχε πάρει μεγάλη προβολή και είναι κάτι που δεν θέλω να συνδυαστεί και με εμένα. Θα σου πω ότι είμαι ευτυχισμένη και περνάω πολύ όμορφα» αποκάλυψε στο people και συνέχισε: «'Εφυγα από το σπίτι των γονιών μου για να συγκατοικήσω. Συζούσα επτά χρόνια. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη έχοντας σχέση με έναν άνθρωπο που με στήριξε. Του οφείλω πολλά πράγματα και τον αγαπώ πολύ».

«Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια και αγαπώ πολύ τα παιδιά. Αν δω μωρό, λιώνω. Πιστεύω ότι θα γίνω καλή μαμά. Αυτή τη στιγμή, επειδή είχα μια επαγγελματική ευκαιρία στην οποία θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, δεν θα ήθελα να συμβεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έμπαινα σε δεύτερες σκέψεις αν προέκυπτε. Είναι ευλογία να έρχεται ένα παιδί, ειδικά μ’ έναν άνθρωπο που είσαι ερωτευμένη».

Η Μαρία Αντωνά έχει ένα μοναδικό τατουάζ, ένα σταυρό στο δάχτυλο του χεριού της. «Πιστεύω πολύ στον Θεό. Μία φίλη μου που δεν είναι πια στη ζωή το είχε στο χέρι της και το έκανα από τη μία ως ανάμνηση και από την άλλη για να θυμάμαι ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάω τον Θεό. Κάθε εβδομάδα θα βρω το χρόνο να ανάψω ένα κεράκι για τους αγαπημένους μου ανθρώπους».

Άλλο τατουάζ σχεδιάζει να κάνει; «Δεν θα ήθελα να είμαι μια μαμά γεμάτη τατουάζ. Είμαι παραδοσιακή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved