Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε γιατί θα δώσει στην κόρη της το όνομα Ηλέκτρα
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε γιατί θα δώσει στην κόρη της το όνομα Ηλέκτρα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τον όγδοο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Η ηθοποιός ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της και να της μάθει τα πάντα για την ζωή.

Γιατί θα την ονομάσετε Ηλέκτρα;

«Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, είχα ξεκινήσει ήδη πρόβες για το έργο Μόλις Χώρισα. Υποδυόμουν μια γυναίκα που την έλεγαν Ηλέκτρα και επειδή όλο αυτό το διάστημα την είχα μαζί μου, η μία μέσα στην άλλη, μου ταίριαξε πάρα πολύ το όνομα. Άρεσε και στον Φώτη. Είναι ένα δυνατό και γεμάτο όνομα»

Πόσων μηνών είσαι τώρα;

«Οκτώ μηνών. Αυτή την εβδομάδα μπήκα στον όγδοο. Το μωρό, όπως τα υπολογίζουμε, θα γεννηθεί μέσα Νοέμβρη»

Ήθελες αγόρι αυτήν τη φορά;

«Αν μπορούσα, θα έκανα πολλά παιδιά, να μην έχω το δίλημμα, κορίτσι ή αγόρι. Αλλά χαίρομαι που περιμένω κορίτσι. Ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί. Να έχει η Λυδία παρέα, να πηγαίνουν μαζί σχολείο, να της μάθει πράγματα. Τώρα η Λυδία θα είναι η μεγάλη αδερφή. Τις ονειρεύομαι να μεγαλώνουν μαζί»

Πώς το φαντάζεσαι με μια εικόνα;

«Τις οραματίζομαι μεγάλες να χαμογελάνε. Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους, αλλά επειδή και εγώ και ο Φώτης είμαστε δυο άνθρωποι που κάναμε αυτό που θέλαμε στις ζωές μας, θέλουμε το ίδιο και για τα παιδιά μας. Να βρούμε τα ταλέντα τους και τις επιθυμίες τους γρήγορα, για να κάνουν αυτά που θέλουν από μικρή ηλικία, ώστε να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν στη ζωή τους. Εγώ είμαι εδώ για να τις βοηθήσω να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και όχι για να τις εμποδίσω. Γενικά, θέλω να μάθω στις κόρες μου να μη φοβούνται. Όπως συνηθίζω να λέω, «όταν η ζωή σου φέρνει λεμόνια, φτιάξε μια ωραία λεμονάδα».» αποκάλυψε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved