Ετεοκλής Παύλου: «Στόχος μου ήταν να γίνω χρυσός ολυμπιονίκης»
Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: «Στόχος μου ήταν να γίνω χρυσός ολυμπιονίκης»

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε στόχους στη ζωή του, αλλά κάποιους δεν κατάφερε να τους πραγματοποιήσει. 

Μέσα σε μια νύχτα άλλαξε όλη η ζωή του. Ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου μίλησε για τα όνειρα που είχε ως παιδί και πως ασχολήθηκε με τη νύχτα.

Τι όνειρα είχες ως παιδί;

«Ως παιδί είχα τη φιλοδοξία σε ό,τι κάνω να είμαι ο καλύτερος. Στόχος μου ήταν να γίνω χρυσός ολυμπιονίκης. Δεν σκεφτόμουν καν τη δεύτερη θέση. Και πρώτος να βγεις, πάλι δεν σου είναι αρκετό. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου, είναι ένας συνεχής αγώνας., Πάντα θέλεις το παραπάνω. Πρωταθλητισμός σ’ οτιδήποτε κάνεις είναι να κυνηγάς το ανέφικτο. Και εγώ αυτό έκανα»

Δεν έβγαινες μικρός;

«Ως έφηβος, δεν έβγαινα πολύ. Άκουγα rock μουσική, μπαλάντες, ελληνικά, αλλά κυρίως έβγαινα για σινεμά ή νια φαγητό και για κανέναν καφέ. Πάντα με μετρό, γιατί δεν μου το επέτρεπαν οι προπονήσεις”

Και από τις μετρημένες εξόδους ξαφνικά βρίσκεσαι να δουλεύεις στην υποδοχή μαγαζιού. Περίεργη αλλαγή. Μεγάλη.

«Όντως και ειδικά για τον δικό μου χαρακτήρα. Στην ηλικία των 17 έπρεπε να εργαστώ για βιοποριστικούς λόγους. Και τότε το μόνο εύκολο που μπορούσα να κάνω ήταν αυτό. Τα χρήματα μου φάνηκαν καλά και ξεκίνησα»

Τι έμαθες από τη νύχτα;

« Έμαθα ότι σε αυτήν τη ζωή σου προκύπτουν καταστάσεις για να τις διαχειριστείς. Χάνεις κάτι, κερδίζεις κάτι. Εγώ ωρίμασα γρήγορα. Έχασα τη νιότη, την ανεμελιά μου, την αγνή πλευρά του εαυτού μου. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους και πράγματα που δεν νομίζω πως πρέπει να τα ζήσει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία. Εγώ έχασα την αγνή μου πλευρά πολύ γρήγορα»

Πάντως, το παρουσιαστικό σου δείχνει έναν πολύ σκληρό άντρα. Κάποιος που σε βλέπει δεν θα σκεφτεί να σε χαρακτηρίσει αγνό.

«Μα ήμουν και πιστεύω ότι είμαι αγνός ως άνθρωπος. Από παιδί δεν ήμουν σκληρός. Ήμουν σκληρός με τον εαυτό μου. Είμαι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μου, αλλά ως άνθρωπος πιστεύω ότι είμαι πολύ καθαρός και αγνός» εξήγησε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved