Ετεοκλής Παύλου: «Από την ημέρα που ξύπνησα ακρωτηριασμένος ήξερα ότι θα έρθουν δύσκολες μέρες»
Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: «Από την ημέρα που ξύπνησα ακρωτηριασμένος ήξερα ότι θα έρθουν δύσκολες μέρες»

Ο Ετεοκλής Παύλου ξύπνησε στο νοσοκομείο χωρίς το ένα του πόδι. 

Όλα άλλαξαν όταν ένα βράδυ, έξω από το μαγαζί που εργαζόταν δέχτηκε μια σφαίρα έπειτα από καβγά ανάμεσα σε νεαρούς οπαδούς.

Η πίστη του στο Θεό είναι αυτή που τον δυναμώνει.

Δεν θύμωσες με τον Θεό;

«Σίγουρα θύμωσα, αλλά ποτέ, δεν είπα «γιατί σε μένα;». Είναι μια ερώτηση που δεν έχει απάντηση. Μου συνέβη κάτι, έπρεπε να δω από κει και μετά τι θα μπορούσα να κάνω. Στη ζωή δεν υπάρχει γιατί. Όλα είναι για όλους. Το πρόβλημα σε οτιδήποτε είναι ουσιαστικά 10% αυτό που. σου συνέβη και 90% πώς εσύ θα το διαχειριστείς. Βέβαια, αυτό που με βοήθησε εμένα και θα συμβούλευα και οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο να το κάνει όταν του συμβεί κάτι δύσκολο και οριακό στη ζωή είναι να δουλέψει πνευματικά και ουσιαστικά μέσα του. Να ψαχτεί με τον εαυτό του, το μέσα του, την ψυχή του, τα συναισθήματα του, να ανακαλύψεις τον προορισμό του. Και εγώ δούλεψα πολύ με το πνευματικό κομμάτι. Αυτό με βοήθησε»

Εσύ με ποιον τρόπο δούλεψες;

«Μετά τα πρώτα μου χειρουργεία άρχισα να διαβάζω συνεχώς βιβλία. Βιβλία ψυχολογίας. Και ήταν σαν να παίρνω απαντήσεις σε αυτά που είχα στο μυαλό μου. Είμαι σε μια κατάσταση του μυαλού -και ειδικά μετά το ατύχημα- που πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα μόνος μου χωρίς βοήθεια και όλο αυτό σε συνδυασμό με την πίστη μου στον Θεό»

Πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη;

«Πιστεύω πολύ στον Θεό. Πιστεύω ότι έχει ανάγκη ο άνθρωπος να πιστέψει σε κάτι μεγαλύτερο από αυτόν για να επιβιώσει. Γιατί πολλά δεν ερμηνεύονται, όπως ο θάνατος, οι απώλειες, η θλίψη, οπότε πρέπει να τα αποδώσεις αναγκαστικά κάπου αλλού, για να πάρεις δύναμη από κάπου αλλού. Εμένα η πίστη είναι η δύναμη μου, η πίστη με θωράκισε. Από τη μέρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο ακρωτηριασμένος γνώριζα ότι θα έρχονταν δύσκολες μέρες. Ήξερα ότι θέλει χρόνο, δουλειά, προσπάθεια» είπε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved