Βάσω Λασκαράκη: «Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω ζωντανή εκπομπή. Φοβάμαι να το κάνω»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω ζωντανή εκπομπή. Φοβάμαι να το κάνω»

Της έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση εκπομπής αλλά έχει αρνηθεί.

Η Βάσω Λασκαράκη όπως τονίζει σε συνέντευξή της, προτιμάει να ασχολείται με την υποκριτική αλλά αν στο μέλλον της γινόταν ξανά τέτοια πρόταση δεν ξέρει τι θα απαντούσε…

Βάσω, σου έχει γίνει πρόταση για κάτι άλλο στην τηλεόραση; Για παρουσίαση εκπομπής;

«Ναι, μου έχουν προτείνει παρουσίαση ζωντανής εκπομπής. Και παλαιότερα και τώρα. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω ζωντανή εκπομπή. Φοβάμαι να το κάνω. Δεν είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου. Το αντικείμενο της δουλειάς μου είναι να παίρνω έναν ρόλο και να υποδύομαι έναν χαρακτήρα».

Αν μετά το «Σόι» δηλαδή σου γινόταν πρόταση για εκπομπή, θα έλεγες «όχι»;

«Δεν ξέρω τι θα έλεγα. Ποτέ μη λες ποτέ. Δυσκολεύομαι όμως. Θα προτιμούσα να μου γίνει μια πρόταση για μία καλή σειρά ή μια καλή παράσταση».

Σε talent show ή σε ριάλιτι επιβίωσης θα έπαιρνες μέρος;

«Νομίζω πως όχι. Λόγω χαρακτήρα δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να υποστηρίξω, και το οποίο με εκφράζει».

Φέτος θα έχουμε στην τηλεόραση και μυθοπλασία και ριάλιτι και talent shows. Ποια κατηγορία από τα τρία προγράμματα πιστεύεις πως θα νικήσει στην τηλεθέαση;

«Δεν μπορώ να σου πω... Υπάρχουν φαινόμενα που έρχονται και παρέρχονται και το κοινό είναι πάντα απρόβλεπτο. Δεν ξέρω τι θα υπερισχύσει, γιατί όλα έχουν το κοινό τους. Βλέπω πως και τα ριάλιτι και τα talent shows έχουν μεγάλη δυναμική. Για να τα βλέπει και να τα ακολουθεί το κοινό σημαίνει πως κάτι του προσφέρουν. Εγώ θα ήθελα να είναι πρώτη η μυθοπλασία».

Ναι, και βλέπουμε πως ενισχύεται...

«Δεν λέμε να βγουν 48 σειρές στον «αέρα» και να τερματίσουν δέκα όπως έγινε το 2008. Ηταν η χειρότερη χρονιά στην ιδιωτική τηλεόραση από τότε που άνοιξαν το Mega και ο ΑΝΤ1. Ηταν η χειρότερη χρονιά της μυθοπλασίας εκείνη. Από εκεί λοιπόν ξεκίνησε μια μεγάλη κατρακύλα. Ομως είναι ωραίο να υπάρχουν μυθοπλασία και ανταγωνισμός και να έχουν δουλειά οι συντελεστές», λέει στο TV EΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved