Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η κόρη μου θα ήθελα να πάρει από την Ευρυδίκη…»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η κόρη μου θα ήθελα να πάρει από την Ευρυδίκη…»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι η νονά του δεύτερου παιδιού που περιμένει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η σέξι ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως προέκυψε η κουμπαριά με την δημοσιογράφο και τι θα ήθελε να πάρει η κόρη της από τη νονά της…

Στις ανύπαντρες φίλες σου, τι λες; Να παντρευτούν;
«Δεν δίνω τέτοιες συμβουλές γιατί ο γάμος δεν είναι για όλους. Γιατί για να μπορέσει να στεριώσει μια οικογένεια πρέπει να κάνεις πάρα πολλές υποχωρήσεις. Ο γάμος είναι μια διαδικασία δεσίματος με έναν άνθρωπο που δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Δηλαδή, το να περάσεις στην απόλυτη αγάπη είναι πάρα πολύ επίπονη διαδικασία και σίγουρα δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Δεν μπορούν να κάνουν όλοι υποχωρήσεις ή κάποιες φορές να κάνουν ότι δεν ακούνε»

Αληθεύει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι η νονά της κόρης σου;
«Της το δήλωσα εγώ, δεν τη ρώτησα καν. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα «θα γίνεις νονά του παιδιού!». Εκεί κλάψαμε λίγο. Ετοιμάζουμε τώρα το baby shower και μου στέλνει συνέχεια μηνύματα «τι να κάνω, τι να της πάρω;». Και της απαντάω «το μόνο που θέλω είναι να είσαι δίπλα της». Η Ευρυδίκη είναι από τους ανθρώπους που θα την πάρεις για κάτι και θα τρέξει αμέσως. Είναι πολύ συνεπής στους φίλους της».

Τι θέλεις να πάρει η κόρη σου από την Ευρυδίκη;
«Σίγουρα τα πόδια της», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved