Ετεοκλής Παύλου: «Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και είχα φτάσει 145 κιλά»
Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: «Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και είχα φτάσει 145 κιλά»

Ο Ετεοκλής Παύλου σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ατύχημά του και πώς το αντιμετώπισε.

Πόσο καιρό σου πήρε η ανάρρωση;

Έναν χρόνο μπαινοέβγαινα στα νοσοκομεία και 8 μήνες που κάθισα στην αρχή. Χρειάστηκαν 4 χρόνια περίπου για να επανέλθω στο 100%. Όταν καλείσαι να βγεις στην κοινωνία και να είσαι ανταγωνιστικός, ειδικά στη δουλειά μου που είμαι γυμναστής, το «επανήλθα» δεν σημαίνει απλώς «είμαι καλά», σημαίνει ότι γυρίζω και μπορώ να αποδώσω - στο 100%. Και αυτό δεν ήταν κάτι εύκολο. Πήρα και αρκετά κιλά. Βγήκα από το νοσοκομείο 145 κιλά. Τώρα είμαι 92. Αλλά έκανα τα πάντα με προσήλωση, πειθαρχία και προσευχή.

Πού έμενε;

Στο Μοσχάτο, μαζί με τον αδερφό μου και τη μητέρα μου. Καθένας μας το πέρασε πολύ δύσκολα. Και για τη μητέρα μου και τον αδελφό μου πιστεύω ότι είναι πολύ λίγο να τους πω ένα ευχαριστώ. Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι, δεν πιστεύω ότι θα ζούσα.

Απομακρύνθηκαν άνθρωποι από κοντά σου;

Κάποιοι, ναι, αλλά δεν έχω κάποιο παράπονο. Τους δικαιολογώ. Κάποιοι ,δεν το αντέχουν, δεν θέλουν να βλέπουν έναν άνθρωπο που αγαπάνε να πονάει κι έτσι επιλέγουν να φύγουν. Είναι πολύ ανθρώπινο. Φίλοι απείχαν γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το νοσοκομείο, τη διάθεση μου και αυτό είναι ΟΚ. Το κατανοώ.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved