Αναστασοπούλου: «Επειδή ήθελα πολύ να μείνω έγκυος, σταμάτησα να πίνω αλκοόλ, να καπνίζω…»
Showbiz

Αναστασοπούλου: «Επειδή ήθελα πολύ να μείνω έγκυος, σταμάτησα να πίνω αλκοόλ, να καπνίζω…»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στα 41 της και αναφέρθηκε σε αυτή την περίοδο της ζωής της.

Μένοντας για δεύτερη φορά έγκυος, στα 41 σου, περνάς και ένα μήνυμα σε όσους λένε πως δύσκολα μια γυναίκα μετά τα 40 μπορεί να κάνει παιδιά.

Είναι αλήθεια πως είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα μετά τα 40 να μείνει έγκυος, γιατί όσο μεγαλώσει ένας -οργανισμός φθίνουν κάποια πράγματα στη γονιμότητα. Αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που, όπως λέει ο γιατρός μου, «οι εξετάσεις σου δείχνουν ότι είσαι 20 χρονών στο σώμα». Επειδή ήθελα πολύ να μείνω έγκυος, σταμάτησα να πίνω αλκοόλ, να καπνίζω, να τρώω επεξεργασμένα τρόφιμα.

Έχεις καλή εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής;

Τώρα έχω καλύτερη εγκυμοσύνη από την πρώτη. Μόνο τους πρώτους μήνες ήταν λίγο πιο ζόρικα, γιατί είχα ναυτίες. Αλλά δεν έχω πάρει κιλά, δεν έχω πρηστεί, δεν έχω κατακράτηση υγρών. Το μόνο που με ταλαιπώρησε ήταν η ζέστη' του καλοκαιριού. Δεν μπορούσα να πάω στη θάλασσα γιατί ζεσταινόμουν φρικτά και επίσης κυνηγούσα ένα δίχρονο, που αυτό από μόνο του είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Πόσο μάλλον όταν έχεις και ένα μωρό στην κοιλιά.

Πόσα κιλά έχεις πάρει σε αυτήν την εγκυμοσύνη;

Μέχρι στιγμής 12-13 και στη Λυδία είχα πάρει 20 κιλά. Αλλά δεν προσέχω ιδιαίτερα. Έχω περάσει μέρες που ήθελα να φάω μια Nutella ολόκληρη. Και την έφαγα.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved