Ο «Ζορμπάς» την έκανε να πάει αργοπορημένη στον γάμο της
Showbiz

Ο «Ζορμπάς» την έκανε να πάει αργοπορημένη στον γάμο της

Η νύφη άργησε λόγω της κακοκαιρίας!

Ησαΐας νs Ζορμπάς... σημειώσατε ένα. Μπορεί οι καιρι­κές συνθήκες να ήταν αντίξοες την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η Μαρία Σιδηροπούλου και ο αγαπημένος της Αρσένης Αλιπραντής δεν πτοήθηκαν και παντρεύτηκαν στην Πάρο με παπά και με κουμπάρο!

Το πρώην μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μΐσα από τη συνεργασία του με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναόύτο-γλου, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα με τον γοητευτικό επιχεκ ρηματία, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο κυ-κλαδίτικονησί.

Λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε την ώρα που είχε προγραμματιστεί ο γάμος η μελαχρινή καλλονή τή­ρησε και με το παραπάνω το έθιμο που θέλει τη νύφη να κα­θυστερεί να φτάσει στην εκκλησία. .

Τι εννοούμε; Με την "ελπίδα ότι θα σταματούσε η βρο­χή, άργησε μία ολόκληρη ώρα να φτάσει στο παρεκκλήσι της Αγίας Αννας. Με το που εμφανίστηκε όμως έκανε το·1 σο τον γαμπρό όσο και τους καλεσμένους να τα χάσουν, κα­θώς έλαμπε από ομορφιά μέσα στο υπέροχο νυφικό της. Το ζευγάρι απόλαυσε τη μαγεία του γαμήλιου μυστηρίου και την ώρα που ο ιερέας είπε το «η δε γυνή να φοβήται τον άν­δρα» η Μαρία δεν πάτησε το πόδι του Αρσένη. Αμέσως με­τά το πρώτο μυστήριο ακολούθησε και δεύτερο: τα βαφτί­σια του μονάκριβου γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιάν­νης από τον παππού Αλιπραντή. Στη συνέχεια οι νιόπαντροι με το νεοφώτιστο και τους καλεσμένους τους διασκέδασαν στο ξενοδοχείο του γαμπρού, όπου οργανώθηκε ένα πάρτι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved