Το συγκινητικό βίντεο της Menounos λίγο πριν παντρευτεί και η αποκάλυψη: «Ο Kevin θα με… χωρίσει!»
Showbiz

Το συγκινητικό βίντεο της Menounos λίγο πριν παντρευτεί και η αποκάλυψη: «Ο Kevin θα με… χωρίσει!»

Λίγο πριν η Maria Menounos ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον άντρα της ζωής της, Kevin Undergaro, ανέβασε ένα βίντεο που συγκίνησε πολλούς και άλλους τους έκανε να γελάσουν με την ψυχή τους!

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, λίγο πριν ζήσει τις πιο δυνατές συγκινήσεις της κοινής της ζωής με τον σύντροφό της, θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της με τους followers της και μίλησε από καρδιάς για όλα όσα ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

«Σχεδίαζα τον γάμο μου περίπου έναν μήνα όμως στην πραγματικότητα, τον σχεδίαζα περισσότερο καιρό. Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνουμε εδώ τον γάμο μας. Σήμαινε τόσα πολλά για εμάς… Το χωριό, οι ρίζες μας και είμαι τόσο ευγνώμων που οι φίλοι μας κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα όλο αυτό» είπε φορτισμένη συναισθηματικά η Μαρία.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ο φίλος μου ο Σωτήρης (σ.σ. Κυρανάκος) είπε ότι «δεν χρειαζόμαστε διοργανωτές γάμων να μας βοηθήσουν. Έχουμε όλους τους φίλους μας και όλοι σ’ αγαπάμε, και θέλουμε να σε βοηθήσουμε». Αληθινά, νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, τους καλύτερους φίλους, την καλύτερη οικογένεια... Τίποτα δεν γίνεται χωρίς προβλήματα και τίποτα δεν είναι τέλειο, όμως, νιώθω ευλογημένη και τόσο μα τόσο ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον απίστευτο γάμο σε αυτό το υπέροχο χωριό όπου θα ήθελα να μετακομίσω αλλά νομίζω ότι ο Kevin θα με χωρίσει και αυτό δεν είναι και πολύ ωραίο. Όμως, είναι τόσο ήρεμα και τόσο όμορφα εκεί…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved