Έξαλλη η Μαρίνα Τσιντικίδου απαντάει σε Βόσσου-Μικρούτσικο: «Είπα την αλήθεια μου, σ´όποιον αρέσει»
Showbiz

Έξαλλη η Μαρίνα Τσιντικίδου απαντάει σε Βόσσου-Μικρούτσικο: «Είπα την αλήθεια μου, σ´όποιον αρέσει»

Την απάντησή της στη Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο δίνει η Μαρίνα Τσιντικίδου μετά την ξαφνική κόντρα που προέκυψε λόγω κάποιων δηλώσεων της τελευταίας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το άλλο τοπ μόντελ είπε ότι δεχόταν bullying από τον παρουσιαστή τον καιρό που συνεργάζονταν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε μέσω Facebook με έντονο τρόπο.

Τότε, η Σοφία Βόσσου, σε μία προσπάθεια να στηρίξει τον άλλοτε σύντροφό της και πρώην συνεργάτη της, απάντησε δημόσια με σκληρό τρόπο στη Μαρίνα Τσιντικίδου, γράφοντας μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Facebook: «Ανδρέα ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομά σου».

Και τώρα έρχεται η απάντηση της Μαρίνας Τσιντικίδου για να ρίξει λάδι στη φωτιά καθώς η ίδια έγραψε, επίσης στο Facebook: «Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ . Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου -σ´όποιον αρέσει»!

Δείτε παρακάτω τη νέα ανάρτησή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved