Showbiz

Η Μαρία με τα… κίτρινα, το συγκρότημα της νύφης με τον γαμπρό στα ντραμς και οι… λεμονιές!

Gossip-tv Team

Μπορεί ο γάμος και το γλέντι που ακολούθησε της Maria Menounos με τον Kevin Undergaro να έγινε στο χωριό Άκοβο της Αρκαδίας, όμως δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τους γάμους υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ!

Και αυτό γιατί ο καλός της φίλος και κουμπάρος Σωτήρης Κυρανάκος, έκανε κάθε επιθυμία της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου πραγματικότητα και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα προετοιμασιών προκειμένου εκείνη να ζήσει το όνειρό της.
Η Μαρία λοιπόν είχε ζητήσει συνθέσεις από λεμόνια για τον στολισμό του γάμου και τελικά είδε στα τραπέζια των καλεσμένων ολόκληρες… λεμονιές!

Είχε ζητήσει τυρόπιτα να σερβίρεται κατά τη διάρκεια του γλεντιού και η νύφη το πρώτο φαγητό που δοκίμασε ήταν όντως λαχταριστή παραδοσιακή τυρόπιτα.

Οι εκπλήξεις όμως, τη βραδιά του γάμου της δεν σταμάτησαν εκεί.

Η ίδια, κάποια στιγμή αποχωρίστηκε το υπέροχο αλλά βαρύ νυφικό της που είχε δημιουργήσει η Σήλια Κριθαριώτη για εκείνη και φόρεσε ένα υπέροχο κοκτέιλ φόρεμα σε κίτρινη δαντέλα που όντως της πήγαινε πολύ. Μάλιστα, όταν επανεμφανίστηκε στον κόσμο, ακούστηκε το τραγούδι «Μαρία με τα κίτρινα», γεγονός που έκανε τους πάντες να καταχειροκροτούν.

Τέλος, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους καθώς η νύφη ανέβηκε στη μικρή σκηνή της ζωντανής ορχήστρας που είχε στηθεί για το γλέντι. Στην κιθάρα βρέθηκε η κουμπάρα Μαριέττα Χρουσαλά, στα ντραμς ο γαμπρός και στο μικρόφωνο η Μαρία και οι φίλες της Αποστολία Ζώη και η Γιάννα Τερζή. Το τι έγινε από εκεί και πέρα, δεν το φαντάζεστε… Δείτε στα παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από το τρικούβερτο γλέντι…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved