Κατερίνα Στικούδη: Ο φύλακας άγγελός της!
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Ο φύλακας άγγελός της!

Εχει περάσει µόλις ένας µήνας από την ηµέρα που η Κατερίνα Στικούδη ενώθηκε µε τα δεσµά του γάµου µε τον γνωστό dj και µουσικό της hip hop σκηνής Βαγγέλη Σερίφη και ως νεόνυµφοι είναι αχώριστοι.

Οπου κι αν βρίσκεται εκείνη, είναι κάπου γύρω της να την προσέχει ο φύλακας άγγελός της, ο άντρας που έµελλε πριν από εννέα χρόνια να αλλάξει τη ζωή της. Οπως παρατηρούν µάλιστα στενοί φίλοι της Κατερίνας και του Βαγγέλη, από τότε που παντρεύτηκε το ζευγάρι είναι ακόµη πιο δεµένο.

Η Κατερίνα δεν εµπιστεύεται κανέναν άλλον περισσότερο από τον Βαγγέλη της, ενώ εκείνος την προστατεύει, αλλά και τη συµβουλεύει πάντοτε τρυφερά. Μάρτυρες αυτής της µεγάλης αδυναµίας που τρέφουν ο ένας για τον άλλον έγιναν όσοι πριν από µερικές ηµέρες έδωσαν το «παρών» στη βραδιά των καλλιστείων. Η Κατερίνα τραγούδησε και ο Βαγγέλης ήταν εκεί, για ακόµα µία φορά, για να τη στηρίξει και να την εµψυχώσει.

Αλλωστε, ως καλός γνώστης της µουσικής, καθώς ηγούνταν του συγκροτήµατος ΝΕΒΜΑ, είναι από τους πλέον αρµόδιους για να την καθοδηγήσει σε ό,τι αφορά τις σκηνικές εµφανίσεις της. Η Κατερίνα τού έχει τυφλή εµπιστοσύνη, τον ακούει πάντα µε προσοχή, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσµα θα τους δικαιώσει από κοινού.

Το βράδυ εκείνο, λοιπόν, σύμφωνα με τη Realnews, λίγο πριν αναδειχθεί η οµορφότερη Ελληνίδα για το 2018, το ζευγάρι βρισκόταν σε πυρετό προετοιµασίας για το µουσικοχορευτικό κοµµάτι της Κατερίνας Στικούδη. Οσοι τους έβλεπαν να ετοιµάζονται, έσπευδαν να τους ευχηθούν για τη νέα ζωή που ξεκίνησαν µετά τον γάµο τους, µε την Κατερίνα να δείχνει πραγµατικά ευτυχισµένη, όπως βέβαια και ο Βαγγέλης, που, αν και λιγοµίλητος, ήταν µόνιµα χαµογελαστός.

Σύµφωνα µε φίλους τους, ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθηµερινότητά τους µετά την επισηµοποίηση της σχέσης τους, αφού έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια ζούσαν σαν παντρεµένοι κάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βάρη όπου και µοιράζονταν τα πάντα. Ο γάµος τους, που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαµπρού, το χωριό Μο ρφάκι στη Θεσπρωτία, ήταν απλώς η επισφράγιση ενός έρωτα που άρχισε το 2009, όταν η Κατερίνα συνεργάστηκε µε το τότε συγκρότηµα του Βαγγέλη για το τραγούδι «Εµµονή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved