Ντίνος Σιωμόπουλος: «Στη σκοποβολή κάνω πρωταθλητισμό»
Showbiz

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Στη σκοποβολή κάνω πρωταθλητισμό»

Για 11η τηλεοπτική χρονιά ο Ντίνος Σιωμόπουλος είναι και πάλι με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 καλύπτοντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τα θέματα της πραγματικής οικονομίας και όχι μονό.

Επίσης τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως διαπιστευμένος συντάκτης στο υπουργείο Οικονομικών για την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για το πως περνά τα Σαββατοκύριακα του, αποκαλύπτοντας πως κάνει πρωταθλητισμό στη σκοποβολή.

«Τα Σαββατοκύριακα προσπαθώ να κάνω αυτά που έμαθα από μικρός και θα προσπαθήσω να κάνω μέχρι όσο αντέξω, Τι είναι αυτά; Σκι, κυνήγι, σκοποβολή, αναρρίχηση... Μάλιστα στη σκοποβολή , κάνω πρωταθλητισμό, ενώ όποτε βρίσκω ευκαιρία συμμετέχω σε αγώνες master ski και Stand up Paddle. Στη σκοποβολή έχω καταφέρει στην Α' κατηγορία ανδρών να κερδίσω αρκετά μετάλλια, ενώ πριν από 15 χρόνια ήμουν μέλος της προεθνικής ομάδας σκοποβολής κατά κινητών στόχων Skeet. Το όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να πετύχω επίδοση που θα με οδηγήσει να γίνω μέλος της εθνικής ομάδας Compak Sporting», λέει στο Τηλέραμα και καταλήγει:

«Από την επαφή μου με το βουνό και τη θάλασσα κερδίζω ηρεμία, καθαρή σκέψη και αντοχή να ξεπερνάω τα προβλήματα και την πίεση της καθημερινότητας», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved