Υρώ Λούπη: «Η μαμά μου είναι η κολλητή μου φίλη»
Showbiz

Υρώ Λούπη: «Η μαμά μου είναι η κολλητή μου φίλη»

Η Υρώ Λούπη άλλαξε την εξωτερική εμφάνισή της και έγινε ξανθιά!

Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της, ανέφερε ποιος την έπεισε να κάνει αυτή την αλλαγή, για τη σχέση με τη μαμά της και αν την ακούει ακόμα και σήμερα…

-Αλλαξες το χρώμα των μαλλιών σου σε ξανθό για χάρη του ρόλου;
«Πάντα φροντίζω και προσπαθώ να υπηρετώ όσο μπορώ καλύτερα τους ρόλους μου. Ανάλογα με τι ρόλο έχω να κάνω, φτιάχνω και την εξωτερική εμφάνιση μου. Έχω αλλάξει πολλά χρώματα στα μαλλιά μου, έχω κάνει αρκετές αλλαγές στο στιλ και στο ντύσιμο μου, ό,τι εξυπηρετεί το ρόλο. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο έγινε κι αυτή η αλλαγή. Το γεγονός ότι έγινα ξανθιά το οφείλω στη μητέρα μου, που εδώ και 25 χρόνια προσπαθεί να με πιέσει να γίνω ξανθιά και τώρα της έκανα το χατίρι».

-Η μητέρα σου ήταν η πρώτη που σε είδε ξανθιά;
«Εννοείται, η μαμά μου με πηγαίνει στα κομμωτήρια, εγώ βαριέμαι όλη αυτή τη διαδικασία, εκείνη έχει άποψη και η αλήθεια είναι πως η αλλαγή αυτή την έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα. Πες... πες... πες... με έπεισε στο τέλος και είπα: «Εντάξει, ας το κάνουμε κι αυτό». Δεν είχα ξαναβάψει τα μαλλιά σε αυτό το χρώμα, τα έκοψα κιόλας...Έχασα κάποια κιλά, όχι πολλά, 5, τα οποία είχα πάρει τα τελευταία χρόνια».

-Ακούς τη μαμά σου;
«Είναι σκληρός κριτής, το κάνει με αγάπη, αλλά την εμπιστεύομαι σε πολλά πράγματα. Έχει ένα κριτήριο, όπως κι ένστικτο, που το εμπιστεύομαι και την ακούω. Συνήθως έχει δίκιο. Η μαμά μου είναι η κολλητή μου φίλη, ξέρει τα πάντα, ποτέ δεν της κρύφτηκα, πάντα της έλεγα τα προσωπικά μου, τα μυστικά μου, ό,τι κι αν ήταν αυτά, της άρεσαν, δεν της άρεσαν, πάντοτε τα ήξερε. Είναι μια σχέση ζωής, το έχει κατακτήσει, γιατί είναι ένας άνθρωπος- αξιόλογος, με αγαπάει πάρα πολύ, αλλά από την άλλη δεν χαρίζεται κιόλας. Η σχέση με τη μαμά μου, είναι μοναδική, είμαστε κολλητές από τότε που... την ξέρω. Τα πάμε πάρα πολύ καλά», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved