Το συγκινητικό μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τα πρώτα γενέθλια του γιου της!
Showbiz

Το συγκινητικό μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τα πρώτα γενέθλια του γιου της!

Αρχές του περασμένου μήνα η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βάπτισαν τον γιο τους.

Ο μικρός Δημοσθένης γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο και οι γονείς τους πετούν από χαρά αφού ο ερχομός του μικρούλη, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Πρώτος ο μπαμπάς του Δήμου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον μικρότερο γιο του, με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια και έπειτα ακολούθησαν και οι τρυφερές ευχές της μαμά του, Σίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μέσα από τα μάτια σου ξαναγνώρισα τον κόσμο. Χρόνια πολλά αντράκι μου. Εσύ το τιμόνι κι εμείς από δίπλα. #Demos #mybaby #birthday#firstbirthday #purelove #foreverandalways#son #happiness», έγραψε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

«Η μητρότητα σε κάνει να αλλά ζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρού σα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι' αυτό που κάνω επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved