Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Μιλάει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στις «Μάγγισες της Σμύρνης»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Μιλάει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στις «Μάγγισες της Σμύρνης»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου πρωταγωνιστεί φέτος τον χειμώνα στη θεατρική υπερπαραγωγή "Οι μάγισσες της Σμύρνης" και μιλάει με ενθουσιασμό γι' αυτό... 

Υποδύεσαι την Τουρκάλα μάγισσα Αττάρτη στις «Μάγισσες»...

Την Τουρκάλα μάγισσα που παίρνει υπό την προστασία της τη μικρή Κατίνα, τη βασική ηρωίδα της ιστορίας, και τη μυεί στον κόσμο της μαγείας. Η μικρή, αδίστακτη Κατίνα μέσα από ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ και μαγικά, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, δίνει σάρκα και οστά στα όνειρά της και γίνεται πολύ ισχυρή μέσα από τους τέσσερις γάμους της ο ένας άντρας της είναι πιο πλούσιος από τον άλλο. Είναι μια δυνατή ιστορία γεμάτη αρώματα, έρωτες και πάθη και ο τρόπος που την έχει μεταφέρει στη σκηνή ο Σταμάτης είναι αληθινά εντυπωσιακός.

Υπάρχει ήδη ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων.

Ναι, γιατί το κοινό διψά για υπερπαραγωγές αξιώσεων, ειδικά σε τόσο χαλεπούς καιρούς, που πολλοί ανεβάζουν παραστάσεις με τρία και τέσσερα άτομα. Εχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα παντού, όπως βλέπουμε όλοι μας, κι όταν οι άνθρωποι πάνε θέατρο από το υστέρημά τους, θέλουν να χαρούν κάτι δυνατό... Εδώ υπάρχουν το μπεστ σέλερ της Μεϊμαρίδη, ο Φασουλής, μια δυνατή ομάδα ηθοποιών! Δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, για να κερδίσουμε το κοινό «στοίχημά» μας και προχωράμε. Τζάμπα μάθαμε... μαγικά; (σ.σ.: γελάει)

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved