Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν έκανα ποτέ μου «εκπτώσεις» με ό,τι κι αν καταπιανόμουν»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν έκανα ποτέ μου «εκπτώσεις» με ό,τι κι αν καταπιανόμουν»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση Οι μάγισσες της Σμύρνης αλλά και στην επιτυχημένη σειρά To σόι σου που παρακολουθούμε και φέτος, μιλάει για τις... εκπτώσεις που μπορεί να έχει κάνει στην καριέρα της... 

Διαβάστε τι αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός...

Παράλληλα, συνεχίζεις γυρίσματα για τη σειρά «Tο σόι σου», που μακροημερεύει.

Εχει συγκροτηθεί άλλη μια δυνατή ομάδα για τη σειρά αυτή του Alpha, η οποία επίσης μάχεται για το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς να επαναπαύεται στις δάφνες της είναι παγίδα να εφησυχάσεις με την επιτυχία και να μην ανεβάσεις κι άλλο τον πήχυ.

Βλέπω τη σειρά και σε παρακολουθώ να μην κάνεις «εκπτώσεις» ούτε στιγμή...

Δεν έκανα ποτέ μου «εκπτώσεις» με ό,τι κι αν καταπιανόμουν. Ειλικρινά σου το λέω, πάντα δινόμουν ολόψυχα, προκειμένου να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το ίδιο θέλω κι από τους συναδέλφους μου. Δεν μπορείς να «κοροϊδεύεις» το κοινό που σε επιλέγει για να ψυχαγωγηθεί και δη σε καιρούς που είναι τόσο πιεσμένο όσο τώρα. Το ότι μπορώ μέσα από τη δουλειά μου να προσφέρω γέλιο στον κόσμο, μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους μου, το θεωρώ πολύ σημαντικό. Είναι τόσο πολλά και τόσο μεγάλα τα προβλήματα, που δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί έστω και για λίγο κάποιος. Εχεις, λοιπόν, τη δυνατότητα να το κάνεις και δεν θα δώσεις το καλύτερό σου για να το κάνεις; Μου φαίνεται αδιανόητο. Αλήθεια σ’ το λέω.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved