Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ιδέα πότε θα βαφτίσουμε την κόρη μας»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ιδέα πότε θα βαφτίσουμε την κόρη μας»

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και έγιναν γονείς. 

Μπορεί όλα να έγιναν πιο σύντομα απ' ότι υπολόγιζαν, αλλά είναι χαρούμενοι με την εξέλιξη της σχέσης τους.

«Η εγκυμοσύνη δεν ήταν τυχαία, παρόλο που ακόμα και η μαμά μου αυτό πίστεψε! Απλώς συνέβη λίγο πιο γρήγορα απ' ό,τι φανταζόμασταν, υπό την έννοια πως στο 50% των ζευγαριών που προσπαθούν να κάνουν παιδί η σύλληψη επιτυγχάνεται το λιγότερο μέσα σε έξι μήνες. Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά! Μάλιστα ο Θοδωρής ήταν σίγουρος πως ήμουν έγκυος πολύ πριν υπάρξει κάποια καθυστέρηση στον κύκλο μου κι εγώ τον κορόιδευα. Αλλά είχε δίκιο. Όταν τελικά έκανα ένα τεστ και το επιβεβαίωσα, η πρώτη μου σκέψη ήταν πως «ναι, μπορώ να κάνω παιδιά», καθώς ποτέ στη ζωή μου δεν είχα μείνει έγκυος, ούτε το είχα προσπαθήσει. Πίστευα πως λόγω της ηλικίας μου δεν θα ήταν τόσο εύκολο» εξήγησε στο people και συνέχισε για το αν θέλει να κάνει κι άλλο παιδί:

«Και βέβαια θέλω, αλλά όχι ακόμη. Να περάσει λίγο ο καιρός και να βρω τις ισορροπίες μου. Τώρα είμαι φουλ αφοσιωμένη στη μικρή, ακόμη θηλάζω, έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα και είμαι συνεχώς με το ρολόι στο χέρι».

Πότε θα βαφτίσουν την κορούλα τους;

«Δεν έχω ιδέα για το πότε και που θα τη βαφτίσουμε. Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, οπότε υπάρχει και η πιθανότητα να συνδυάσουμε τη βάφτιση με το θρησκευτικό γάμο. Αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όπως μας βγει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved