Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Ποτέ δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό για να δεχτώ κάτι»
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Ποτέ δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό για να δεχτώ κάτι»

Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχει αυτό τον χειμώνα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο ηθοποιός ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορεί να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά αυτό είναι κάτι που τον ευχαριστεί.

«Ήμουν διστακτικός στην αρχή, λόγω χρόνου, καθώς συνεχίζω στην Κύπρο, στη σειρά «Γαλατία», στο ΣΙΓΜΑ, που έκανε πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Όμως, μιλώντας με τον κύριο Καραγιάννη, ,τον παραγωγό, κατάλαβα πως θα είναι μία από τις ώραιότερες συνεργασίες της καριέρας μου», δήλωσε στο Secret ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σε ό,τι αφορά τις θεατρικές του υποχρεώσεις, στις 24 Οκτωβρίου θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί με την Ηρώ Πεκτέση στο «Από Μηχανής θέατρο», στο έργο «Σύνδρομο της άδειας φωλιάς», σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ζαχαρούλας Χρόνη, ενώ τέλη Νοεμβρίου κάνει την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στο θέατρο «Από Κοινού», όπου θα ανεβάσει για πρώτη φορά το βραβευμένο ελληνικό έργο «Κων». Τον Φεβρουάριο, με τον θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, θα ανέβει στο σανίδι με το έργο του Σαίξπηρ «Ριχάρδος ο Τρίτος». Επίσης, τέλη Οκτωβρίου ξεκινά έναν κύκλο σεμιναρίων στον χώρο «+αίσθημα» στο Μοναστηράκι, για επαγγελματίες ηθοποιούς και όχι μόνο.

Αλήθεια, πόση σημασία έχουν για εκείνον τα χρήματα, ώστε να δουλεύει ασταμάτητα;

«Ποτέ δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό για να δεχτώ κάτι. Θέλω να πω ότι δεν θα έκανα κάτι που δεν θα μου άρεσε, όσα χρήματα και αν μου πρόσφεραν. Αντίθετα, έχω κάνει πολλές συνεργασίες που δεν είχαν οικονομικό όφελος γιατί ήθελα να τις υποστηρίξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved