Νίκος Ορφανός: «Δεν νομίζω ότι κάνω για την πολιτική»
Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Δεν νομίζω ότι κάνω για την πολιτική»

Ο Νίκος Ορφανός αφιερώνει αρκετό χρόνο στον γιο του. 

Μπαμπάς και γιος είναι αχώριστοι και ο ηθοποιός μοιράζεται με τους followers του πολλές στιγμές με τον γιο του.

«Το να είσαι γονιός είναι η σπουδαιότερη ευκαιρία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν ο γιος μου πρωτοπερπάτησε και κάναμε μαζί βόλτα στην παλιά μου γειτονιά, στου Ρέντη. Εκεί, στην παλιά πλατεία όπου πρωτοπερπάτησα κι εγώ με τον παππού μου, ένιωσα σαν να ενώθηκαν οι παιδικές μου αναμνήσεις με αυτές του γιου μου», εξήγησε στο Secret ο Νίκος Ορφανός.

Όσο για τις δυσκολίες που έχει έως τώρα συναντήσει στη μακρόχρονη καριέρα του, οι μεγαλύτερες εμφανίζονται στα χρόνια της κρίσης. «Η μεγαλύτερη δυσκολία στο επάγγελμα μας είναι η κατάρρευση των επαγγελματικών κατοχυρώσεων του κλάδου μας, που με τόσο κόπο είχαμε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια. Η κρίση χτύπησε τη δουλειά μας, οι τηλεοπτικές σειρές μειώθηκαν δραστικά, οι μισθοί επίσης, τα θέατρα έμειναν απροστάτευτα και οι ηθοποιοί σήμερα είναι στην πιο δύσκολη κλαδικά στιγμή τους από τότε που ξεκίνησα επαγγελματικά, τριάντα σχεδόν χρόνια πριν».

Για το πέρασμα του από την πολιτική μιλάει πια με απόλυτη ωριμότητα: «Η πολιτική στην Ελλάδα είναι λίγο μάταιη και απαξιωμένη υπόθεση. Δύσκολα θα επέστρεφα. Δεν νομίζω άλλωστε ότι κάνω εγώ για την πολιτική. Δεν είμαι υπομονετικός άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved