Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πρόβλημα που βιώνει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πρόβλημα που βιώνει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πρόκειται να γεννήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της.

Υστερα και από την απόφασή της να μην είναι ενεργή θεατρικά τον φετινό χειμώνα, παρόλο που είχε κλείσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ «Ματίλντα», ρόλο που πήρε τελικά η Νάντια Κοντογεώργη, η Κατερίνα ξεκουράζεται και αφιερώνει τον χρόνο της στον 5χρονο γιο της, Μάξιμο που έτσι και αλλιώς είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Οπως αποκαλύπτει, μάλιστα, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, η εγκυμοσύνη που διανύει της φέρνει πολλή νύστα και έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ώστε να ξεκουραστεί.

Σκοπεύει άλλωστε, σύμφωνα με τη Realnews, όταν υποδεχθεί τον δεύτερο γιο της, να αφοσιωθεί για ένα διάστημα στην ανατροφή του, παράλληλα με τη φροντίδα που απαιτεί και ο μεγάλος της γιος. Ολα αυτά όμως είναι για την ίδια ό,τι πιο όμορφο, αφού θεωρεί τον ρόλο της μητρότητας τον σημαντικότερο της ζωής της.

Μέχρι τότε, η Κατερίνα Παπουτσάκη θα περνά περισσότερο χρόνο με τον μικρό Μάξιμο και θα στηρίζει τον σύζυγό της σε κάθε επαγγελματικό του βήμα, όπως συνέβη πρόσφατα, όταν βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας σεζόν στον πολυχώρο «Six Dogs» που διαθέτει ο Παναγιώτης Πιλαφάς στο κέντρο της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved