Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!
Showbiz

Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Σκληρή απάντηση δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη στο Instagram.

Ο ηθοποιός και κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τους συνεργάτες της για τον ίδιο και το ξέσπασμα του για το bullying.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρει σε δυο αναρτήσεις στη προσωπική του σελίδα στο Instagram τι είχε συμβεί εκείνη την εποχή. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο κυριος Ουγγαρεζος και η κυρία Μεσσαροπουλου θα πρέπει να ξέρουν πως οτι έχω πετύχει στη ζωή μου, το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους. Και ότι πετύχω από δω και πέρα, ειδικά από την Εθνικη Ελλαδος και μετά, θα το πετύχω γιατί θα αντιδρώ. Πάντα. Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπουλου και σε οποιον Καπουτζιδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια.

Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται! Θα μείνω πιστός στους γονεις μου, στους φιλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, καποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!».

Δείτε τις αναρτήσεις του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved