Υρώ Λούπη: «Οι επιλογές που έχω κάνει ήταν δύσκολες»
Showbiz

Υρώ Λούπη: «Οι επιλογές που έχω κάνει ήταν δύσκολες»

Η Υρώ Λούπη μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τον ρόλο της στη σειρά «Έλα στη θέση μου». 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που πήγαινε στην Κύπρο για γυρίσματα, καθώς στην Ελλάδα οι δουλειές είχαν μειωθεί.

Τι κάνεις τη χειμερινή σεζόν επαγγελματικά;

«Βρίσκομαι στον Alpha, στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου». Είναι ένας καινούργιος ρόλος που μπαίνει τώρα. Υποδύομαι τη σύντροφο του Αντρέα (Αντώνης Καφετζόπουλος), μια Κρητικιά, που έχει φύγει από το χωριό της, λόγω μιας βεντέτας, πήγε στην Αγγλία, δούλεψε νοσηλεύτρια σε μια ψυχιατρική κλινική κι εκεί τον γνώρισε. Ο Αντρέας ήταν τρόφιμος εκεί, ερωτεύτηκαν, κατάλαβε ότι του έδιναν φάρμακα που δεν τα χρειαζόταν και του τα έκοψε. Τον βοήθησε να φύγει από το ψυχιατρείο, να έρθει στην Ελλάδα και να διεκδικήσει την περιουσία του. Πρόκειται για μια φιλάρεσκη, κεφάτη γυναίκα, που θέλει να γίνει τραγουδίστρια και θα μπλεχτεί πολύ στην ιστορία. Έχει πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρον ο ρόλος»

Είχαμε να σε δούμε στην τηλεόραση περίπου δύο χρόνια...

«Ναι, είχα 2 χρόνια. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, μου αρέσει ως μέσο, έχει να κάνει με τη διαχείριση του χρόνου. Πρέπει να έχεις όλα τα εκφραστικά σου μέσα σε πλήρη ετοιμότητα. Έχω κάνει αρκετά σίριαλ κι αυτό που έχω φροντίσει είναι να μην τυποποιούμαι, να μην παίζω ένα χαρακτήρα. Έχω κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, το ήθελα και το έχω καταφέρει»

Συνήθως, «γνωρίζουμε» μέσα από την τηλεόραση ότι οι «χαρακτήρες» ακολουθούν τον ηθοποιό, συχνά υπάρχει μια μανιέρα.

«Η τηλεόραση σε τυποποιεί λίγο. Όταν έχεις επιτυχία σ' ένα ρόλο, συνήθως, μετά σε παίρνουν γι’ αυτό. Έχω παλέψει να κάνω πολλά και διαφορετικούς ρόλους, δεν θέλω να τυποποιηθώ, προσπαθώ να μην έχω μανιέρες. Ο θεατής, έτσι, δεν βαριέται να σε βλέπει σ’ ένα μόνο είδος. Έχω παίξει δράμα, κωμωδία , κομεντί, αστυνομικά»

Πώς το κατάφερες αυτό;

«Οι επιλογές που έχω κάνει ήταν δύσκολες. Έχω πει αρκετά «όχι». Επειδή είμαι κι εκφωνήτρια διαφημιστικών σποτ, είχα μια ευχέρεια στο να αρνούμαι κάποιες δουλειές, έτσι ώστε να κάνω μόνο αυτά που πραγματικά αγαπώ και θέλω εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω συγκεκριμένο πλάνο, δεν βάζω στόχο να κάνω «αυτό», αφήνω τα πράγματα να έρχονται με μια ροή και, από την άλλη, όσο .με παίρνει και μπορώ, κάνω επιλογές μέσα στο πλαίσιο του δυνατού. Με την κρίση περάσαμε πολύ δύσκολα, αναγκαστήκαμε να φύγουμε από τη χώρα μα5, να πηγαίνουμε στην Κύπρο να κάνουμε γυρίσματα, κάτι που εμένα μου άρεσε, γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια, να αλλάζω παραστάσεις, να μπαίνω σε διαφορετικές συνθήκες και να δουλεύω. Τώρα είναι μια περίοδος που έχει ανοίξει το τηλεοπτικό τοπίο, η αγορά. Υπάρχουν ελληνικά σίριαλ που γυρίζονται και αυτό χαροποιεί όχι μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και όλους τους ανθρώπους που είναι στο χώρο. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα και η μυθοπλασία είναι αναγκαία, ο Έλληνας ταυτίζεται με ελληνικά σίριαλ. Χρειαζόταν να ανοίξουν οι δουλειές για να κάνουμε το επάγγελμα μας όσο μπορούμε καλύτερα» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved