Ελεονώρα Μελέτη: «Ήθελα να κάνω late night show γιατί αγαπώ πολύ τις συνεντεύξεις»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήθελα να κάνω late night show γιατί αγαπώ πολύ τις συνεντεύξεις»

Διανύει την πιο φωτεινή της περίοδο στην προσωπική της ζωή και η τηλεοπτική της επιστροφή την απογείωσε!

Η νέα της εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», μέσα από τη συχνότητα του Αlpha την ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει να αναλάβει μια καθημερινή κοινωνική εκπομπή στη ζώνη 15.00-17.00, όταν δημιουργήθηκε η ανάγκη του σταθμού για late night ζώνη, εκείνη δέχτηκε αμέσως και με χαρά τη νέα πρόκληση.

«Ήθελα να κάνω late night show γιατί αγαπώ πολύ τις συνεντεύξεις. Επίσης, καθώς δεν πρόκειται για καθημερινή εκπομπή, στη φάση που είμαι εξυπηρετεί και τις οικογενειακές μου ανάγκες, γιατί μου επιτρέπει να έχω το χρόνο που πρέπει με τη μικρή μου» τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό People για το Μετά Τα Μεσάνυχτα, που μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

«Θα επικεντρωθούμε στα πρόσωπα της επικαιρότητας και στις δικές τους εξομολογήσεις, όχι, μόνο σε celebrities. Ουσιαστικά, θα παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας»

Ο Θοδωρής προβληματίστηκε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, καθώς η κόρη τους είναι μόλις 6 μηνών;

«Ο άντρας μου συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάω τη δουλειά μου τον καιρό που ήμουν εκτός. Είδε πως μαράζωσα. Όταν έχω τη δουλειά μου, είμαι καλύτερη σε όλα. Οπότε, θέλει να με βλέπει χαρούμενη και είναι υποστηρικτικός σε οποιαδήποτε απόφαση πάρω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved