Η Έλλη Κοκκίνου πουλάει τον σταθμό της στα νότια προάστια
Showbiz

Η Έλλη Κοκκίνου πουλάει τον σταθμό της στα νότια προάστια

Η Ελλη Κοκκίνου συνεχίζει τις αλλαγές στη ζωή της.

Ο παιδικός σταθμός που δημιούργησε το 2012 δεν της ανήκει πλέον, αφού βρήκε ενδιαφέρουσα την πρόταση γνωστού επιχειρηματία που τον ήθελε και έτσι τον πούλησε.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία με κεραμίδια και αυλή στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου η επιτυχημένη τραγουδίστρια τόλμησε να στήσει τον παιδικό σταθμό πριν από έξι χρόνια, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της για πάντα πάνω σε μία πίστα.


Έτσι αποφάσισε να μεριμνήσει για το μέλλον του παιδιού της και το δικό της. Η επιτυχία του παιδικού σταθμού από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε συνεχίστηκε και έτσι τράβηξε το ενδιαφέρον γνωστού επιχειρηματία που θέλησε να τον αγοράσει. Προσέγγισε την Ελλη Κόκκινου και ζήτησε να αγοράσει την επιχείρηση και τον εξοπλισμό, καθώς το οίκημα δεν. ανήκει στην τραγουδίστρια. Επειτα από συζητήσεις, οι δυο τους λήξαν σε συμφωνία και σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», αυτές τις μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές. H Ελλη Κοκκίνου λάτρευε τον παιδικό σταθμό και είχε αφιερώσει πολλές ώρες σε αυτόν.

Ο λόγος που τον αποχωρίστηκε είναι γιατί τα σχέδιά της μεγαλώνουν. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία ήδη έμαθε πολλά αυτά τα χρόνια από τον κόσμο των επιχειρήσεων, σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα της, που θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Φυσικά και ως τραγουδίστρια εργάζεται σκληρά και με επιτυχία, όμως ως μητέρα θέλει να επενδύσει! Και αυτό θα κάνει. Εξετάζει ήδη περιπτώσεις ώστε να κάνει την επόμενη κίνηση της στον επιχειρηματικό χώρο.

Η Ελλη Κόκκινου, σχετικά με τις πίστες, αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε συζητήσεις, καθώς έχει προτάσεις για να εμφανιστεί σε Αθήνα αλλά και σε Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή απολαμβάνει την επιτυχία που σημειώνει το τραγούδι της «Ολα λάθος», το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved