Φάνης Μουρατίδης: «Δεν έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα, είμαι αγωνιστής, είμαι στη βιοπάλη»
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα, είμαι αγωνιστής, είμαι στη βιοπάλη»

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τις επαγγελματικές του επιλογές κι αν πλέον συνεχίζει να έχει άγχος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Είσαι σε μια ώριμη φάση της καλλιτεχνικής σου πορείας.

Ναι, μεγάλωσα, δεν το λέω με την έννοια της ηλικίας. Παλαιότερα είχαμε πολύ περιθώριο στη φιοριτούρα γιατί δεν είχαμε συνέπειες. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά, θα πήγαινε κάτι άλλο. Τώρα, που γίνονται λιγότερα πράγματα και είμαι πιο ώριμος, οφείλω να σκέφτομαι περισσότερο τα όσα κάνω, αυτά που θα κάνω. Έχω την ανάγκη ο κόσμος να ξέρει για εμένα ότι θα κάνω αυτό που αναλαμβάνω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ.

Αυτό σου δημιουργεί ένα άγχος για τις επαγγελματικές σου αποφάσεις κι επιλογές;

Τεράστιο άγχος, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Δεν μπορώ να δουλέψω κάπου απλά για να υπάρχω στο χώρο και για την επιβίωση. Θέλω αυτό που κάνω να με ωθεί να μπαίνω με τα... μπούνια στη δουλειά και να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα, είμαι αγωνιστής, είμαι στη βιοπάλη, όμως δεν κάνω πράγματα που δεν με εκφράζουν γιατί δεν μπορώ να τα υποστηρίξω.

Την αγάπη του κόσμου για όλα τα παραπάνω τη λαμβάνεις;

Ναι, και για εμένα η αγάπη του κόσμου έχει να κάνει με το χρόνο που βρίσκεσαι σε αυτή τη δουλειά, όχι με το τι σου λένε όταν σε συναντούν στο δρόμο. Εγώ, λοιπόν, βρίσκομαι στο χώρο 26 συναπτά έτη. Δεν έχω αγωνία για το σήμερα, για βραβεία, θέλω μόνο να κάνω καλά τη δουλειά μου.

Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved