Συγκλονίζει ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Έχω δει στον δρόμο κεφάλια κομμένα, ανθρώπους διαμελισμένους…»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Έχω δει στον δρόμο κεφάλια κομμένα, ανθρώπους διαμελισμένους…»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας εξομολογήθηκε ότι με τα χρόνια και έχοντας ζήσει άσχημα περιστατικά προσέχει περισσότερα οδηγώντας μηχανή.

Τηλεοπτικά σε είδαμε να περιγράφεις ένα ατύχημά σου με τη μηχανή σε σποτ κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Για μένα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου αυτά στο δρόμο έχω δει να συμβαίνουν τρομακτικά πράγματα, τα οποία μου έχουν αλλάξει τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και οδηγώ. Έχω χτυπήσει σε τροχαίο με τη μηχανή μου, αλλά ποτέ δεν έχω πάθει κάτι πολύ άσχημο -μέχρι θλάση, θλαστικά τραύματα στα πλευρά, τίποτα χειρότερο-, σε άσχημες πτώσεις, απλώς άντεξε το κορμί μου. Όμως, έχω δει στο δρόμο κεφάλια κομμένα, ανθρώπους διαμελισμένους, εξαρθρωμένους και όλα αυτά να γίνονται μπροστά στα μάτια μου.

Σ' έκαναν καλύτερο οδηγό όλες αυτές οι εικόνες που αντίκρισες στο δρόμο;

Μ’ έκαναν πιο προσεκτικό, να σέβομαι το όχημα το οποίο χρησιμοποιώ. Μου αρέσει η μοτοσικλέτα, αλλά είναι δύο άξονες οι οποίοι κινείσαι και πατάς φρένο για να σταματήσει. Αν κοπεί το σύρμα και σπάσει το σωληνάκι με τα υγρά....; Βέβαια, αν σκεφτόμαστε έτσι, δεν θα βγαίνουμε από το σπίτι μας. Πρέπει να έχουμε το νου μας, υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν τον ξέρει κανείς.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved