Κώστας Τσουρός: Η μητέρα του ζήτησε συγγνώμη από την Κορινθίου
Showbiz

Κώστας Τσουρός: Η μητέρα του ζήτησε συγγνώμη από την Κορινθίου

Ο Κώστας Τσουρός είχε παρεξηγηθεί με την Μαρία Κορινθίου εξαιτίας των σχολίων που είχε κάνει για εκείνη. 

Ο δημοσιογράφος εξήγησε πως έλυσαν την παρεξήγηση και πλέον έχει πολύ καλή εντύπωση για εκείνη. Μάλιστα, η μητέρα του είχε ζητήσει από την ηθοποιό συγγνώμη για τα σχόλια του γιου της.

Πιστεύεις ότι ξεπέρασες τα όρια κάποιες φορές;

«Είχα πει για την Μαρία Κορινθίου ότι θα βλέπουν οι συμμαθητές της το γυμνό εξώφυλλο και αυτό δεν είναι ωραίο. Παρόλο που πιστεύω πως, όταν μια μάνα έχει παιδί που πηγαίνει στο σχολείο, θα πρέπει να το σκέφτεται, δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τι θα κάνει ο καθένας με το παιδί του»

Με τη Μαρία -ακόμα μία συμπαίκτριά σου στο Dancing-λύσατε την παρεξήγηση;

«Τη λύσαμε, και μπορώ να σου πω ότι τη λατρεύω»

Είχε εκνευριστεί με τα σχόλια σου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Με είχε πιάσει και εκείνος να μου μιλήσει. Γενικά, απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, στο DWTS χόρευα στο ταψί! Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Με τα σχόλια μου δεν κρίνω την προσωπικότητα του ανθρώπου, αλλά συγκεκριμένες συμπεριφορές ή δηλώσεις. Τη Μαρία δεν την ήξερα. Όταν τη γνώρισα, κατάλαβα ότι μπορούμε να γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι»

Έχεις πει ότι η μαμά σου της ζήτησε συγγνώμη. Πώς έγινε;

«Στο Dancing. Η μητέρα μου είχε έρθει στο στούντιο να με δει και η Μαρία μου αποκάλυψε στα καμαρίνια: «Κώστα, θα σου πω κάτι, αλλά μην το πεις. Η μαμά σου ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη». Η μητέρα μου δεν το ομολογούσε γιατί φοβόταν την αντίδραση μου. Το συζήτησα μαζί της μετά. Παίρνει αυτά που λέω πατριωτικά» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved