Δούκισσα Νομικού: Η συνομιλία της με την Longoria και η αυθόρμητη κίνηση της ηθοποιού
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Η συνομιλία της με την Longoria και η αυθόρμητη κίνηση της ηθοποιού

Το όνειρο της  Δούκισσας Νομικού έγινε πραγματικότητα, αφού βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας και περπάτησε σε πλωτή πασαρέλα πάνω από τον Σικουάνα.

Η εντυπωσιακή Δούκισσα, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στην απλότητα των υπόλοιπων κορυφαίων μοντέλων και της Eύα Λονγκόρια, αλλά και στη συνομιλία που είχε με την ηθοποιό…

«Μου φάνηκαν πανέμορφες, πανέξυπνες, δυναμικές. Είναι όλες πολύ επιτυχημένες και τις ενώνει ένα κοινό στοιχείο: η έμφυτη ευγένεια. Δεν είχαν ύφος, δεν είχαν τουπέ, δεν ήταν δήθεν. Οταν μπήκα στον χώρο προετοιμασίας και τις είδα όλες μαζεμένες, απλές και άβαφες, κοντοστάθηκα για να συνειδητοποιήσω τι επρόκειτο να συμβεί. Οταν κάθισα δίπλα τους, μου χαμογέλασαν και αρχίσαμε να μιλάμε. Εκεί χαλάρωσα. Εντύπωση μου έκανε η απλότητα της Εύα Λονγκόρια, η αέρινη ομορφιά της Ντούτζεν Κρος, το απίστευτο πρόσωπο της Τιλάν Μπλοντό (η οποία ήταν εκεί συνεχώς με τη μητέρα της), η αμεσότητα της Αντί Μακ Ντάουελ, η οποία μάλιστα μου έδωσε τον αριθμό του κινητού της για να της στείλω κάποιες ωραίες φωτογραφίες που βγάλαμε μαζί. Επιπλέον, τόσο οι διοργανωτές όσο και οι Νο 1 make up artists και hairstylists όπως η Val Garland και ο Stephane Lancien αντιμετώπιζαν τους πάντες με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια προσοχή. Δεν είχαν αφιερωθεί μόνο στις σταρ, ασχολήθηκαν οι ίδιοι με όλα τα κορίτσια. Η Εύα Λονγκόρια ήταν η πιο άνετη και ακομπλεξάριστη απ' όλες. Ηταν πολύ φιλική και προσιτή. Φυσικά, ήταν η πρώτη που πλησίασα. Της είπα ότι έγινα κι εγώ πρόσφατα μανούλα και με αγκάλιασε αυθόρμητα. Μου είπε ότι και η δική της ζωή έχει αλλάξει εντελώς, ότι τώρα έχει γίνει πολύ πιο ευαίσθητη, συγκινείται πιο εύκολα και δεν μπορεί να βλέπει πια ειδήσεις. Γης εξομολογήθηκα ότι άφησα τον γιο μου πίσω με τις γιαγιάδες και ότι μου λείπει αφάνταστα, ενώ εκείνη μου απάντησε πως τον πήρε μαζί της χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέσα στο πούλμαν ήταν η ψυχή της παρέας, έβγαζε βίντεο ;αι φωτογραφίες τους κυριολεκτικά χιλιάδες 3η που είχαν μαζευτεί απέξω, τραγουδούσε Γουίτνεϊ Χιούστον και κυκλοφορούσε με τις σαγιονάρες χωρίς να τη νοιάζει αν οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν πιο ψηλές ή πιο αδύνατες», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved