Μιχάλης Μανιάτης: «Η υποκριτική έτυχε, δεν με ενδιέφερε ποτέ»
Showbiz

Μιχάλης Μανιάτης: «Η υποκριτική έτυχε, δεν με ενδιέφερε ποτέ»

Ο Μιχάλης Μανιάτης παρότι έχει κάνει αρκετές δουλειές στο χώρο της υποκριτικής,  δεν ήταν το επάγγελμα που ονειρευόταν από μικρός.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το νέο επιχειρηματικό βήμα του και για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει.

Η υποκριτική δεν σε ενδιέφερε τόσο, ώστε να ασχοληθείς περισσότερο;

«Η υποκριτική έτυχε, δεν με ενδιέφερε ποτέ. Δεν ήμουν ηθοποιός, ήμουν δημιουργικός κι έριξα τη δημιουργικότητα μου σε αυτόν τον τομέα. Τώρα τη ρίχνω στο να κάνω δικά μου προϊόντα και να είμαι ένας άτυπος πρεσβευτής της ελληνικής γεύσης. Ετοιμάζεται αλυσίδα εστιατορίων, τα οποία θα λέγονται «Uncle Mihali» (Θείoς Μιχάλης), στα κινεζικά είναι «Μι Σου», έτσι με ξέρουν στην Κίνα, έτσι με φωνάζουν. Μέσα στα μαγαζιά θα υπάρχει ελληνική κουζίνα, ελληνικά προϊόντα, μαθήματα ελληνικής κουζίνας, δοκιμή ελληνικών προϊόντων, θα κάνω δύο μαγαζιά στην Ελλάδα. Δεν τα κάνω εγώ σαν επιχειρηματίας, θέλω να είμαι πάντα το περιεχόμενο. Θέλω να στηρίζω 'Ελληνες επιχειρηματίες, να ενωθούν ο καθένας με τις δημιουργικές δυνάμεις που έχει. θέλω να πουλάμε την Ελλάδα χωρίς να είμαστε οι νταβατζήδες της. Δεν με αφορούσε ποτέ αν βγάζω ή δεν βγάζω λεφτά, είμαι λιτός άνθρωπος. Ακόμα και τις εποχές που είχα προσωπικό να με φροντίζει, τον καφέ μου τον έκανα μόνος μου. Μόνος μου έπλενα τα ρούχα μου και μόνος τα σιδέρωνα, εκτός κι αν δεν είχα χρόνο. Τα περισσότερα λεφτά που έχω βγάλει στη ζωή μου τα έχω επενδύσει σε ανθρώπους. Δεν θα πω «έχω βοηθήσει κόσμο», γιατί σιχαίνομαι τη φιλανθρωπία, έχω επενδύσει για να τους δω δημιουργικούς, όπως να πάει κάποιος να σπουδάσει».

Θα πρωταγωνιστήσεις σε παράσταση εδώ στην Ελλάδα;

«Ναι, στο μουσικό έργο του συνθέτη Γιώργου Βούκανου, με τον τίτλο «Terra Olympia». Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό ταξίδι στο μύθο και την ιστορία του τόπου που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες», αναφέρει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved