Μαρίνα Τσιντικίδου: «Αν δε το συνεχίσει, όχι δεν θα κινηθώ νομικά. Αν το συνεχίσει, ναι»
Showbiz

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Αν δε το συνεχίσει, όχι δεν θα κινηθώ νομικά. Αν το συνεχίσει, ναι»

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρίνα Τσιντικίδου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τις δηλώσεις της, ότι υπέστη bullying από τον παρουσιαστή.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα spirto αποκάλυψε πως δεν θα κινηθεί νομικά κατά της Σοφίας Βόσσου, η οποία την αποκάλεσε «σκουπίδι» μέσα από τον λογαριασμό στης στο facebook.

Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις όπως της Σοφίας Βόσσου που συντήρησαν το θέμα στην επικαιρότητα. «Εγώ απάντησα στην κ. Βόσσου μέσω της προσωπικής μου σελίδας στο facebook και αυτό ήταν ήδη πάρα πολύ για εμένα, αλλά δεν μπορείς να στέκεσαι άπραγος όταν σε βρίζουν δημόσια γιατί εγώ δεν έβρισα κανέναν»

Θα κινηθείτε τελικά νομικά σε σχέση με αυτό το κομμάτι της κ. Βόσσου; «Όχι. Αν δε το συνεχίσει, όχι. Αν το συνεχίσει, ναι. Εγώ δεν θα ήθελα να το συνεχίσω. Είπα μια κουβέντα που ήταν αλήθεια, αλλά δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση. Αυτές τις μέρες δεν σήκωσα κανένα τηλέφωνο, είναι το πρώτο τηλέφωνο που σηκώνω σε εσάς. Δεν βρίσκω το θέμα και τόσο σημαντικό, οπότε χαίρομαι τώρα που έχει «κάτσει», γιατί δεν θα ήθελα άλλο να ασχοληθώ», είπε μεταξύ άλλων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved