Τα νυχτοπερπατήματα του Ζάρλα με παίκτριες του My style rocks - Καμία απάντηση στη Μιζεράκη
Showbiz

Τα νυχτοπερπατήματα του Ζάρλα με παίκτριες του My style rocks - Καμία απάντηση στη Μιζεράκη

Χθες το μεσημέρι, είδαμε τη Στέλλα Μιζεράκη καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη να μιλά για τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα.

Κι ενώ περιμέναμε και πάλι ο Πάνος να απαντήσει με κάποιο τρόπο μέσα από τα social του και να σχολιάσει τις δηλώσεις της πρώην του, εκείνος αποφάσισε να μην ασχοληθεί και να διασκεδάσει με τα κορίτσια του... My Style Rocks .

«Οι συνθήκες μέσα στο παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικές και διαφορετικές έξω. Μου βγήκε. Σίγουρα μπορείς να γνωριστείς με κάποιον καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο χωρίς κάμερες. Δεν πιστεύω ότι με χάλασε κάτι, απλώς ήταν ασυμφωνία των χαρακτήρων. Είχαμε άλλα θέλω. Το είχαμε συζητήσει πριν το ανακοινώσω. Ήταν ενήμερος ο Πάνος. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού.

Το ήξερα ότι θα με στριμώξεις. Δεν έγινε απότομα, έγινε σταδιακά. Είχαμε διαφωνίες. Ακόμα κι αν είχε κάνει κάτι ο Πάνος, δεν θα εξέθετα ποτέ έναν άνθρωπο που έχουμε ζήσει στιγμές μαζί. Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Το τι κάναμε το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, ούτε οι διαφωνίες. Προτιμώ να λύσω κάτι όμορφα και ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Power of Love.

Και την ώρα λοιπόν που ο Πάνος δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις της Στέλλας, η Κάτια Πλούμη δεν άντεξε και «πρόδωσε» την κοινή βραδινή τους έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια, ο Πάνος και η Σπυριδούλα Ρόκομου βρέθηκαν σε γνωστό club στο κέντρο της Αθήνας και το γλέντησαν. Άλλωστε και οι τρεις ως παίκτες ριάλιτι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν την προβολή που έχουν αυτό το διάστημα.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από την έξοδο τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved