Γιώργος Λέντζας: «Όταν βρίσκομαι στη φύση νιώθω στο στοιχείο μου»
Showbiz

Γιώργος Λέντζας: «Όταν βρίσκομαι στη φύση νιώθω στο στοιχείο μου»

Ο Γιώργος Λέντζας φαίνεται πως απολαμβάνει την συμμετοχή του στο φετινό Nomads, αφού η φύση είναι το στοιχείο του. 

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε για την γνωριμία του με τον Σάββα Πούμπουρα, την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και τη σχέση του με τον αθλητισμό.

Ο δικός σας ρόλος είναι να σχολιάζετε τα αγωνίσματα. Τι σχέση έχετε με τον αθλητισμό;

«Την καλύτερη! Μέχρι τα 21 μου έπαιζα βόλεϊ σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια, ψάχνοντας περισσότερο την περιπέτεια, ξεκίνησα το σερφ, την ορειβασία και το ποδήλατο βουνού. Είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα γυμναστήριο και την βρω χρόνο να ξεκλέψω μέσα στην ημέρα, σίγουρα θα βγω στο βουνό για περπάτημα, σκαρφάλωμα ή τρέξιμο. Όταν βρίσκομαι στη φύση νιώθω στο στοιχείο μου».

Πώς είναι ο Σάββας;

«Με τον Σάββα είχαμε γνωριστεί πέρυσι, σε έναν καφέ που κατέληξε σε μπίρα, φαγητό και πότοι Πραγματικά, καθίσαμε πολλές ώρες μαζί και λέγ¬με τα νέα μας λες και γνωριζόμασταν πάντα. Είναι ένα πολύ θετικό παιδί, εργατικός και καλόψυχος και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βρισκόμαστε μαζί στο φετινό Nomads. Χαίρομαι που τον βλέπω σε αυτή τη θέση, γιατί θεωρώ ότι άξιζε αυτή την ευκαιρία, και επίσης, βλέποντας τον στα γυρίσματα, συνειδητοποίησα ότι του ταιριάζει αυτό το concept και μπορεί να το υποστηρίξει εξαιρετικά» είπε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved