Καλλιρόη Μυριαγκού για «Κωνσταντίνου και Ελένης: «Στην πραγματικότητα δεν ήμουν απελπισμένη»

Καλλιρόη Μυριαγκού για «Κωνσταντίνου και Ελένης: «Στην πραγματικότητα δεν ήμουν απελπισμένη»

Η Καλλιρόη Μυριαγκού έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Ματίνα Μανταρινάκη μέσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η ηθοποιός στην πραγματικότητα δεν είχε καμία σχέση με τον ρόλο της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μετά δεν έκανε τηλεόραση, επειδή όλοι οι ρόλοι που της πρότειναν ήταν στο ίδιο μοτίβο και ήταν κάτι που δεν της άρεσε.

«Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ η ταύτιση του κόσμου με τη Ματίνα Μανταρινάκη. Πολύς κόσμος ξέρει μόνο αυτό και δεν έχει ιδέα τι άλλο έχεις κάνει για παράδειγμα στο θέατρο. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η τηλεόραση. Μετά από τόσα χρόνια το έχω αποδεχτεί και απλώς θυμάμαι ότι περάσαμε όμορφα, ότι το αγαπάει πολύ ο κόσμος και ότι τότε υπήρχε μια αθωότητα. Μου φαίνεται πολύ μακρινό, σαν μια άλλη ζωή» εξήγησε στο Down Town και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι ακόμα και τώρα αισθάνονται πολύ οικεία μαζί μου, όταν με βλέπουν με αγκαλιάζουν, με φιλάνε. Οι άνθρωποι στις δημόσιες υπηρεσίες και στις τράπεζες με λατρεύουν. Συνήθως με ρωτάνε «Ακόμα να παντρευτείς;». Στην πραγματική μου ζωή βέβαια δεν είχα καμία σχέση με τη Ματίνα. Δεν είχα ποτέ όνειρο ζωής να παντρευτώ, γι' αυτό και δεν παντρεύτηκα. Πιτσιρίκα ήμουν πολύ ροκ και εναλλακτική. Το μόνο κοινό μας με τη Ματίνα είναι ότι από πολύ μικρή ηλικία μαγείρευα πολύ καλά. Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης μου πρότειναν συνέχεια το ίδιο μοτίβο ρόλου. Σκεφτόμουν «Τι; Μια ζωή θα παίζω την απελπισμένη;». Δεν ήμουν αυτό. Ήθελα να κάνω κι άλλους ρόλους, γι' αυτό και δεν μπήκα στην τηλεόραση»

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY