Σοφία Παπαϊωάννου: «Σπάνια έχω φοβηθεί πολύ ψάχνοντας ένα ρεπορτάζ»
Showbiz

Σοφία Παπαϊωάννου: «Σπάνια έχω φοβηθεί πολύ ψάχνοντας ένα ρεπορτάζ»

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει στον Alpha την εκπομπή «360°».

Η Σοφία Παπαϊωάννου σε συνέντευξή της τονίζει τι την ελκύει σε εκπομπές έρευνας και αν φοβήθηκε όταν έκανε συνέντευξη με τον πατέρα του Άτα, που έριξε το αεροπλάνο στους Δίδυμους Πύργους, αλλά και με τη νύφη του Μπιν Λάντεν.

Τι σημαίνουν για σας οι «360°»;

«Εδώ και 5 χρόνια που παρουσιάζονται στον Alpha μου δίνουν την ελευθερία και τη χαρά να επιλέγω θέματα που με ενδιαφέρουν και πιστεύω ότι ενδιαφέρουν και το κοινό. Είναι η εκπομπή που μου δίνει την ευχαρίστηση να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους και τις ιστορίες τους. Είναι ο χώρος όπου μπορώ να εκφραστώ δημιουργικά».

Επιμένετε σε εκπομπές έρευνας από το '99. Τι σας έλκει σε αυτές;

«Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλές πραγματικές έρευνες μέσα σε μια τηλεοπτική σεζόν με τις χρονικές απαιτήσεις της. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να δώσουμε σε κάποια θέματα περισσότερη προσοχή για να τα κατανοήσουμε πιο βαθιά. Θεωρώ ότι το συναίσθημα και η σκέψη που μπορούν να προκληθούν από την αφιέρωση μιας ώρας σε ένα θέμα που μας ενδιαφέρει μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να αισθανόμαστε καλύτερα. Αυτό το ουτοπικό ίσως θέλω να πετύχω για τους τηλεθεατές»!

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζω συνέντευξη με τον πατέρα του Άτα, που έριξε το αεροπλάνο στους Δίδυμους Πύργους, αλλά και με τη νύφη του Μπιν Λάντεν. Δεν φοβηθήκατε;

«Σπάνια έχω φοβηθεί πολύ ψάχνοντας ένα ρεπορτάζ. Ενδεχομένως κάτι που σε άλλους να προκαλεί φόβο σε μένα να προκαλεί ενδιαφέρον ή να αποτελεί πρόκληση. Από πολύ μικρή όμως ήξερα ότι δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο τη ζωή μου για ένα ρεπορτάζ. Ιδιαίτερα ως μητέρα, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στα παιδιά μου», αναφέρει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved