Σοφία Παπαϊωάννου: «Δεν έχω ποτέ αισθανθεί άσχημα από τη συμπεριφορά άντρα στη δουλειά μου»
Showbiz

Σοφία Παπαϊωάννου: «Δεν έχω ποτέ αισθανθεί άσχημα από τη συμπεριφορά άντρα στη δουλειά μου»

Πιστεύει πως έχουμε ανάγκη από πρότυπα, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ριάλιτι ενώ στο παρελθόν έχει «αδικηθεί» από άντρες της δουλειάς.

Η Σοφία Παπαϊωάννου σε συνέντευξή της αποκαλύπτει αν νιώθει αδικημένη από την ώρα προβολής της εκπομπής της «360°» και από ποιον ονειρεύεται να πάρει συνέντευξη.

Σε ποιον ή ποια ονειρεύεστε να κάνετε συνέντευξη;

«Τελευταία με ενδιαφέρουν όσοι έχουν πετύχει κάτι σημαντικό. Οι άνθρωποι που με εμπνέουν και που τους θεωρώ πρότυπα. Γιατί έχουμε ανάγκη από πρότυπα».

Σε μια εποχή όπου τα ριάλιτι επελαύνουν, πώς νιώθετε όταν ασχολείστε με κοινωνικά θέματα;

«Θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι ψυχαγωγικό μέσο και δεν έχω τίποτα εναντίον των ριάλιτι. Τα κοινωνικά θέματα και η επικαιρότητα απασχολούν πάντα, επομένως αισθάνομαι ότι υπηρετώ κάτι που θέλει ο κόσμος να δει».

Νιώσατε ποτέ να παραγκωνίζεστε από άντρες ή να σας έκαναν να νιώσετε άσχημα;

«Δεν έχω ποτέ αισθανθεί άσχημα από τη συμπεριφορά άντρα στη δουλειά μου. Έχω αισθανθεί παλιότερα να αμείβονται άντρες με τους οποίους κάναμε παρόμοιες δουλειές περισσότερο και αυτή η αδικία δεν μου άρεσε τότε».

Νιώθετε αδικημένη με την ώρα που προβάλλονται οι «360°»;

«Η εκπομπή προβάλλεται όντως πολύ αργά. Πιστεύω όμως, με βάση όσα δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, ότι πιο νωρίς ο κόσμος θέλει να βλέπει άλλα πράγματα. Επειδή και εμένα και το κανάλι μας ενδιαφέρουν τα νούμερα, ο σχεδιασμός επιβάλλει αυτή την ώρα, την τόσο αργά. Νομίζω πως χρειάζεται ένας πολύ μεγαλύτερος σχεδιασμός, ίσως μια συνεννόηση με όλα τα κανάλια, για να επιστρέψει στην τηλεόραση ένα κοινό που έχει χαθεί, που θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα να δει», αναφέρει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved