Ευθύμης Ζησάκης: Όσα είπε για την σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: Όσα είπε για την σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό», αλλά και για την σχέση του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. 

Είναι από τα σίριαλ της φετινής χρονιάς που από την πρώτη στιγμή κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό. Από τη μία, το επιτυχημένο καστ και, από την άλλη, το έξυπνο σενάριο έκαναν τη νέα παραγωγή του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» να μπει από την πρεμιέρα ακόμη στην καρδιά των τηλεθεατών. Ο Εύθυμης Ζησάκης είναι ένας από τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας! Υποδύεται τον Αντώνη, τον γαμπρό του Κώστα (Ιεροκλής Μιχααλίδης), και της Αλέκας (Ελένη Καστάνη), ο οποίος θεωρεί τον εαυτό ,του συγγραφέα, αν και δουλεύει ως μεταφραστής. Προσπαθεί εδώ και καιρό να τελειώσει το πρώτο μυθιστόρημα του. Είναι εναλλακτικός και χορτοφάγος, ασχολείται πολύ με τα παιδιά του και έχει ισχυρή άποψη για το πώς μεγαλώνουν, αφού εργάζεται από το σπίτι.

Στον αντίποδα, βρίσκεται ο πεθερός του, ο οποίος είναι συνταξιούχος οδηγός τουριστικού λεωφορείου και στα νιάτα του ήταν χορευτής χασάπικου στην Πλάκα. Διαφορετικές κουλτούρες, που όμως θα πρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά κάτω από την ίδια στέγη; «Ήταν πολύ ενδιαφέρων ένας τέτοιος ρόλος. Αν και δεν είμαστε πολύ μπροστά στα επεισόδια, θα δείτε κάποια στιγμή τη συμφιλίωση του πεθερού και του γαμπρού. Κατά έναν τρόπο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς ένας τέτοιος άνθρωπος, μ’ αυτές τις αναφορές, μπορεί να συμπορευτεί με έναν χαρακτήρα που οδηγούσε λεωφορείο, έπαιζε μπουζούκια και τρώει σουβλάκι» εξήγησε στην espresso ο Ευθύμης Ζησάκης και συνέχισε: «Σιγά- σιγά ο ήρωάς μου θα αρχίζει να ζωντανεύει ρόλους από τα βιβλία που γράφει, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει μέσα στο σπίτι.

Με ποιον από τους συναδέλφους του έχει έρθει κοντά. «Σίγουρα με τον Ιεροκλή. Είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος και δέσαμε από την αρχή.

Στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να συμβιώσει με την πεθερά του;

«Αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να την αποφύγεις. Δεν θα έλεγα όχι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved