Τεό Θεοδωρίδης: «Η συνθήκη που βίωσα εγώ αν τη δεις αλλιώς τελικά θα σου βγει ωφέλιμη»
Showbiz

Τεό Θεοδωρίδης: «Η συνθήκη που βίωσα εγώ αν τη δεις αλλιώς τελικά θα σου βγει ωφέλιμη»

Λίγο πριν γίνει μπαμπάς και υποδεχτεί τα δίδυμα του, μιλά για όλα.

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η Αγνή Μάρα βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σε λιγότερο από δυο μήνες θα κρατούν στα χέρια τους τα δίδυμα μωράκια τους, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Ο Τεό Θοδωρίδης μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνης της γυναίκας του αλλά και για την εμπειρία του στη φυλακή, που τελικά ήταν ωφέλιμη για αυτόν.

«Η Αγνή είναι 7,5 μηνών και περιμένουμε δίδυμα. Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Με την Αγνή είμαστε φίλοι από πολύ παλιά απλώς ήρθαμε κοντά λίγο πριν τελειώσω τον εγκλεισμό μου. Ήταν δίπλα μου από την αρχή και μάλιστα σε μια περίοδο που εγώ δεν ήξερα τι ήθελα. Βγαίνοντας από μια κατάσταση πίεσης το μόνο που θέλεις είναι να μην έχεις κάτι ανάλογο στη ζωή σου. Το διαχειρίστηκε με υπομονή και αγάπη», είπε ενώ αποκάλυψε πως έκαναν σύμφωνο συμβίωσης και αργότερα θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι είπε για τον εγκλεισμό του στη φυλακή και πόσο τελικά μια τέτοια συνθήκη ήταν ωφέλιμη για εκείνον.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved