Σάββας Πούμπουρας: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και δεν το αντέχει η γυναίκα του!
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Δεν φαντάζεστε τι κάνει και δεν το αντέχει η γυναίκα του!

Βασικό µέληµα του Σάββα Πούμπουρα είναι ότι λόγω του Nomads 2 θα χρειαστεί να µείνει µακριά από τα αγαπηµένα του πρόσωπα και κυρίως από τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη.

«Θα µου λείψουν οι δικοί µου άνθρωποι, η Αρετή, ο σκύλος µας ο Τσάβι, οι γονείς και οι φίλοι µας. Η Αρετή, όµως, µε προέτρεψε. Το συζητήσαµε και καταλήξαµε πως είναι ένα σηµαντικό βήµα για εµένα που πρέπει να ακολουθήσω και φυσικά το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ. Η Αρετή είναι δίπλα µου σε όλες µου τις αποφάσεις και µε στηρίζει. Σαφέστατα θα είµαι για αρκετό χρονικό διάστηµα µακριά, αλλά θα έρθει και η Αρετή στη Μαδαγασκάρη όταν οι επαγγελµατικές της υποχρεώσεις το επιτρέψουν».

Επειτα από έξι χρόνια σχέσης και ενός πολιτικού γάµου, ο Σάββας είναι βέβαιος ότι η σχέση του µε την Αρετή είναι σχέση ζωής, ενώ δεν διστάζει να µιλήσει δηµοσίως για εκείνη µε τρυφερότητα. «Με την Αρετή έχουµε µια πολύ δυνατή σχέση µε γερές και σταθερές βάσεις, στην οποία δεν χωρούν αµφισβητήσεις και ζήλιες. Είµαστε, άλλωστε, και οι δύο πολύ ειλικρινείς και αληθινοί, οπότε, όταν σε µια σχέση είσαι έτσι, δεν υπάρχει περιθώριο για τίποτα άλλο. Η Αρετή είναι ήρεµη δύναµη. Ο άνθρωπος που µε ξέρει όσο κανείς άλλος. Εχει πάντα λύση για κάθε πρόβληµα και έναν µαγικό τρόπο να κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα» δήλωσε ο ίδιος στη Realnews.

Τα πάντα εκτός από ένα… «Αυτό που δεν αντέχω, νοµίζω, σε εκείνη είναι το ότι δεν µαγειρεύει και έχει επαναπαυτεί στο ότι µαγειρεύω µόνο εγώ (σ.σ.: γελάει)! Τώρα που λείπω, δεν τη βλέπω καλά, θα µπει στην κουζίνα. Εκείνη πάλι δεν αντέχει σε εµένα ότι, όταν αγχώνοµαι, τρίζω τα δόντια µου».

Μπορεί να ντύθηκε µια φορά γαµπρός σε µια σεµνή τελετή αποκλειστικά για τους ίδιους, ο Σάββας Πούµπουρας, όµως, είναι έτοιµος να παντρευτεί πάλι, αυτή τη φορά µε θρησκευτικό γάµο. «Κάναµε τον γάµο που θέλαµε, έτσι ακριβώς όπως τον ονειρευόµασταν εµείς οι δύο. Όµως, επειδή ζούµε στην Ελλάδα και έχουµε και την γκρίνια από τις µανούλες µας, οι οποίες δεν ήταν παρούσες στον γάµο, κάποια στιγµή θα κάνουµε και θρησκευτική τελετή. Παντρεύτηκα για να κάνω παιδί. Για εµένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτείς αν δεν θέλεις να κάνεις παιδί. Είµαι όσο υπεύθυνος και παράλληλα όσο “τρελός” χρειάζεται για να γίνω πατέρας και φυσικά είµαι χαλαρός και χαρούµενος», καταλήγει ο παρουσιαστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved