Βίκυ Κουλιανού: «Πιστεύω πως αν το ένιωθα πραγματικά, θα είχα κάνει οικογένεια»
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: «Πιστεύω πως αν το ένιωθα πραγματικά, θα είχα κάνει οικογένεια»

Η αφοσίωση στο μόντελινγκ ίσως ήταν και ένας από τους λόγους που η Βίκυ Κουλιανού δεν προχώρησε στη δημιουργία οικογένειας.

Τι λέει αλήθεια η ίδια;

«Από τη στιγμή που ζεις αυτό και αισθάνεσαι ότι δεν θες να ζήσεις κάτι άλλο, σημαίνει ότι αυτό θες να ζήσεις. Εγώ δίνομαι ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνω. Δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκανα οικογένεια, γιατί δούλευα εντατικά, αλλά είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Πιστεύω πως αν το ένιωθα πραγματικά, θα το είχα κάνει. Εχω δεχτεί τρεις προτάσεις γάμου και είπα “όχι” και στις τρεις. Δεν απορρίπτω την ιδέα του γάμου, αλλά ίσως δεν το ένιωθα, ίσως ήταν λάθος το τάιμινγκ, ίσως να μην ήταν ο σωστός άνθρωπος για να το κάνω. Και για να κάνεις παιδί πρέπει να το νιώσεις πολύ. Δεν ένιωσα ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας» δήλωσε η ίδια στη Realnews.

Αυτή την περίοδο η Βίκυ Κουλιανού είναι μόνη. «Ο μόνος τρόπος που μπορεί να προσεγγίσει ένας άνδρας μια γυναίκα είναι ο κλασικός ανδρικός τρόπος. Ενας τρόπος υπάρχει και όλες οι γυναίκες σε όλες τις εποχές είμαστε ίδιες. Ολες οι γυναίκες χάνονται σε μια μεγάλη αγκαλιά! Αυτό περιμένουν. Βέβαια ζούμε και εποχές χωρίς φλερτ, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρομαντικά και τόσο απλά όπως ήταν παλιά. Είμαι παραδοσιακή και ρομαντική γυναίκα. Δεν θα ξεκινήσω το φλερτ σε έναν άνδρα που μου αρέσει, αλλά θα δώσω το ‘‘πράσινο φως’’. Είμαι παραδοσιακή και μέσα στη σχέση μού αρέσει να φροντίζω τον σύντροφό μου, να του μαγειρεύω, να ταξιδεύουμε, να περνάμε καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved