Κουλιανού: «Στην πρώτη πρόβα με τον Βοσκόπουλο, είχαμε χάσει όλοι τα λόγια μας από τη συγκίνηση»
Showbiz

Κουλιανού: «Στην πρώτη πρόβα με τον Βοσκόπουλο, είχαμε χάσει όλοι τα λόγια μας από τη συγκίνηση»

Γεμάτη ενθουσιασμό που επιστρέφει στο θέατρο, η Βίκυ Κουλιανού κάνει ένα διάλειμμα από τις πρόβες της για την παράσταση «Μαριχουάνα στοπ», που ανεβαίνει στις 4 Νοεμβρίου στο «Gazi Theater», και μιλάει για όλα...

«Είναι η πρώτη μου συνεργασία με τον Γιώργο Βάλαρη, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και έχω δει όλες του τις δουλειές. Ο Γιώργος ως σκηνοθέτης έχει ένα μοναδικό ταλέντο να ενώνει τους ανθρώπους. Υποδύομαι τη Μελίτα Καμπίση, τη γυναίκα που είναι ερωτευμένη με τον Τόλη Βοσκόπουλο και έχω να πω ότι δεν απέχει ο ρόλος από την πραγματικότητα! Αυτό το λέω γιατί, όταν συναντώ τον κ. Βοσκόπουλο, νιώθω κάτι μαγικό, με ηρεμεί. Είναι υπέροχα συγκινητικό το ότι αναβιώνει ένα έργο, με τον Τόλη Βοσκόπουλο να είναι στην παράσταση όπως και τότε. Είναι ο τραγουδιστής της καρδιάς μας! Οταν είχε έρθει την πρώτη φορά στην πρόβα, είχαμε χάσει όλοι τα λόγια μας από τη συγκίνηση. Αυτός ο άνθρωπος είναι η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, φαντάσου τι θα συμβεί από τον κόσμο, όταν ανέβει πάνω στη σκηνή να τραγουδήσει!» λέει η ίδια.

Εχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες, δεν θα μπορούσε παρά να παραδεχτεί: «Το μόντελινγκ είναι η μεγάλη μου αγάπη, το επάγγελμα που με αγάπησε ο κόσμος. Αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Στερήθηκα, όμως, τους φίλους και την ανεμελιά μου, γιατί έφυγα εκτός Ελλάδας. Και μπορεί να έκανα εκεί φιλίες, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος αφήνει εύκολα τη βολή και το σπίτι του για να γυρίσει όλη την Ευρώπη».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved