Λευτέρης Βασιλάκης: Έχει μάτια μόνο για την Άννα του!
Showbiz

Λευτέρης Βασιλάκης: Έχει μάτια μόνο για την Άννα του!

Ο ηθοποιός Λευτέρης Βασιλάκης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου», εδώ και τέσσερις μήνες είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια Άννα Φιλιππάκη.

Αν και οι δυο τους έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους στις αρχές Ιουνίου, προσπαθούν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα. «Το ζευγάρι περνά πλέον έντονες στιγμές συντροφικότητας. Ειδικά αυτές τις ημέρες, που και οι δύο ήταν λίγο πριν από την έναρξη της επαγγελματικής τους σεζόν, συμβουλεύουν και στηρίζουν ο ένας τον άλλον», αποκαλύπτει στη Realnews στενός τους φίλος, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια της πολυσχιδούς Αννας. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα στις αρχές του καλοκαιριού και από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με φίλους τους, ένιωσαν έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον.

Το καλοκαίρι πέρασαν πολύ όμορφα και απόλαυσαν τον έρωτά τους κατά τη διάρκεια των πρώτων κοινών διακοπών τους σε ένα μικρό νησί και όχι σε πολύβουους και πολυσύχναστους προορισμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved