Χρήστος Δάντης-Ναταλία Ντουσοπούλου: Η φιλία έφερε τον έρωτα
Showbiz

Χρήστος Δάντης-Ναταλία Ντουσοπούλου: Η φιλία έφερε τον έρωτα

Τα 52α γενέθλιά του γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Δάντης και σε αυτή τη γιορτή, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος.

Εκτός από τις ευχές που δέχθηκε από τα τρία παιδιά του -Χριστόφορο, Μαριζέτα και Σήφημια τρυφερή αγκαλιά από τη Ναταλία Ντουσοπούλου ήταν η λεπτομέρεια που έκανε εκείνη την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή. Οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφορούν πλέον παντού μαζί, ενώ οι αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι συχνές.

Στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, μάλιστα, η Ναταλία συνόδευσε τον Χρήστο και δεν σταμάτησαν να ποστάρουν κοινές τους φωτογραφίες. Αν και εκείνος δήλωνε ελεύθερος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και εξηγούσε ότι απλά γράφει τραγούδια στη Ναταλία για τα άλμπουμ της στην Τουρκία, τελικά φαίνεται ότι η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από φιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι δυο τους κατάλαβαν ότι ταιριάζουν ιδιαίτερα και έχουν άριστη επικοινωνία και κάπως έτσι ξεκίνησαν να κάνουν πιο στενή παρέα, με αποτέλεσμα οι δύο συνεργάτες να έχουν αποκτήσει μια πιο τρυφερή σχέση. Παρόλο που θεωρούσε ότι είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του όσον αφορά τη συντροφικότητα, ύστερα και από τον τελευταίο γάμο του με την Τζένη Βουτσινού, τελικά η μοίρα τα έφερε και πάλι αλλιώς για τον Χρ. Δάντη. Αν και ο ίδιος δεν ήθελε να δεσμευθεί με κανέναν τρόπο, έπειτα από τέσσερις γάμους, στον δρόμο του βρέθηκε η Ναταλία, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και πολλά υποσχόμενη περφόρμερ, που κάνει καριέρα στην Τουρκία. Ο Χρήστος δήλωνε ότι δεν θα ήθελε να προχωρήσει και σε άλλο γάμο και ότι θα προτιμούσε να ασχοληθεί κυρίως με τη δουλειά του. Φαίνεται, όμως, ότι ο θεός Ερωτας είχε άλλα σχέδια... Προς το παρόν, ούτε εκείνος ούτε εκείνη έχουν μιλήσει δημόσια γι’ αυτή τη σχέση, οι πολύ στενοί φίλοι τους ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι δυο τους έχουν βρει τον τρόπο να περνούν μαζί κάτι περισσότερο από καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved